Bekijk volle/desktop versie : Callcenter & IT support agents [Marokko]



11-07-2011, 11:23
Brainworx Interim is een relatief nieuwe uitzendorganisatie die zich op dit moment specialiseert in het aanbieden van werk in Marokko.

Dit m.b.t. Nederlands-, Engels-, Duits-, Italiaans-, Spaans en Franstalig personeel.

Op dit moment zijn er diverse mogelijkheden om aan de slag te kunnen gaan in Marokko. Veelal is er vraag naar callcenter personeel of IT helpdesk medewerkers. We kunnen in samenwerking met tientallen Nederlands/Belgische bedrijven werk aanbieden in Casablanca, Rabat, Fes, Tanger, Tetouan, Agadir en Marrakech.

Voor de callcenter agents en IT helpdesk medewerkers, word er verwacht dat de taal waarmee ze gaan werken volledig machtig zijn. Ook word er verwacht dat er een gezonde en normale denkwijze word gebruikt. Daar er diverse functies zijn, van agent tot supervisor en van eerste lijns IT support agent tot team manager van IT projecten. En het leven in Marokko zich beslist anders voordoet dan in Europa. Is het van essentiel belang dat er individueel besproken word, waar mensen zich zouden gaan willen vestigen en welke functie hun het beste past.

De arbeidsvoorwaarden zijn gerelateerd aan de aangeboden functie. Doch zijn deze conform de Marokkaanse wetten. Het voornaamste is dat er gevraagd zal worden om een Marokkaanse ID kaart(La Carte) om het te werk stellen zo simpel mogelijk te laten verlopen. Ook niet van Marokkaanse afkomstige werkzoekende zijn van harte welkom. Maar daar zal een ander traject voor moeten bewandeld worden.

Mocht u interesse hebben stuur dan een e-mail met uw CV en een korte motivatie waarom u in Marokko zou willen werken.

Recruitment Team Marokko.
recruitment@brainworx.nl

11-07-2011, 13:50


He, jammer dat het niet in Nador is. Alsnog, succes met je project.

11-07-2011, 14:06
Vanaf welke leeftijd?