Bekijk volle/desktop versie : Manchester biedt 23,5 miljoen op Nasri, Wenger weigert!



09-07-2011, 00:41
Arsenal is niet van plan om Samir Nasri zomaar naar concurrent Manchester United te laten gaan. De Engelse club heeft het openingsbod van 23,5 miljoen euro van de landskampioen afgeslagen.

De Londense club zou volgens de Guardian pas bij een bedrag van minimaal 28 miljoen bereid zijn om te onderhandelen. De Fransman heeft nog een éénjarig contract bij The Gunners.
Op Old Trafford heerst het gevoel dat Arsène Wenger Nasri niet aan een naaste concurrent wil verkopen. Dat idee werd versterkt doordat Arsenal geen formele reactie gaf op het eerste bod van de Mancunians.

Toch blijft United proberen om de spelverdeler naar Manchester te halen. De Fransman zou een overstap namelijk wel zien zitten, vanwege een hoger salaris en de groeiende frustratie van het uitblijven van prijzen.
Arsenal heeft Nasri inmiddels een nieuw contract aangeboden in een uiterste poging de Fransman in Londen te houden. Hij zou 90.000 pond per week kunnen gaan verdienen, evenveel als aanvoerder Cesc Fabregas.
Ook Manchester City, Chelsea en Internazionale zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van The Gunner.

Nasri zou bij United de plek van de gestopte Paul Scholes over moeten nemen. Ook Wesley Sneijder zou een kandidaat zijn om de openstaande vacature in te vullen.
Eerder trok de de regerend landskampioen David de Gea, Phil Jones en Ashley Young aan.