Bekijk volle/desktop versie : 'Afvaardiging Real wil in Brazilië komst van zesde versterking afronden'



06-07-2011, 11:36
Real Madrid wil op korte termijn de Braziliaanse aanvaller Neymar aan zich binden. Een afvaardiging van de Spaanse topclub is in Zuid-Amerika om over de speler te onderhandelen. Dat meldden verscheidene Braziliaanse media woensdag. Real Madrid is bereid Santos de gelimiteerde transfersom van liefst 45 miljoen euro te betalen.

Afgelopen weekeinde liet Santos nog weten dat Neymar, die een tot 2015 doorlopend contract heeft, niet weg zal gaan. Indien Real Madrid het gelimiteerde bedrag op tafel legt, heeft de Braziliaanse club contractueel gezien echter geen keus. Neymar liet eerder deze maand weten dat hij pas volgend jaar naar Real Madrid wil. Volgens Braziliaanse media zou hij al een akkoord met de Spanjaarden hebben bereikt.

Neymar speelt momenteel met de nationale ploeg van Brazilië om de Copa América in Argentinië. In de eerste wedstrijd tegen Venezuela (0-0) stelde de tiener teleur. De Braziliaan zou de zesde aanwinst van de Koninklijke kunnen worden. Eerder versterkte de werkgever van Royston Drenthe zich met Nuri Sahin, Hamit Altintop, José Callejón, Raphaël Varane en Fábio Coentrao.

06-07-2011, 15:43


Alleen Coentrao, Sahin en Neymar zouden iets kunnen toevoegen aan het Real Madrid van volgend seizoen. De rest is voor spek en bonen aangetrokken