Bekijk volle/desktop versie : Galatasaray opent gesprekken met Luís Fabiano en Muslera



01-07-2011, 22:27
Galatasaray gaat ongebreideld verder met het versterken van de hoofdmacht voor het komende seizoen. Nadat de Turkse topclub zich eerder al verzekerde van de komst van Johan Elmander en Tomas Ujfalusi, is men nu de onderhandelingen gestart met Luís Fabiano en Fernando Muslera. Afgevaardigden van het duo verblijven momenteel in Istanbul om een tranfer te bespreken.

Met name de eventuele komst van Luís Fabiano is opmerkelijk. De doelpuntenmachine verliet Europa afgelopen winterstop om aan de slag te gaan bij de Braziliaanse topclub São Paulo, maar speelde geen enkel officieel duel voor zijn nieuwe werkgever. De oud-speler van onder meer FC Porto en Sevilla, goed voor 28 treffers in 43 interlands, lijkt nu dus aan de slag te gaan in Turkije.

Muslera wordt al langer in verband gebracht met Cim Bom. De sluitpost van Lazio en de Uruguayaanse nationale ploeg zou worden gebruikt als onderdeel van de transfer van Lorik Cana naar Italië. De Albanese middenvelder moet de omgekeerd weg gaan bewandelen, al is daar tot op heden nog niks officieels over naar buiten gekomen. Galatasaray stelt dat het publiek op de hoogte wordt gesteld van de ontwikkelingen.

01-07-2011, 22:33


Die Turken leren het maar niet af hea. Telkens wanhoopspogingen doen om spelers als Ronaldinho, Robinho, Luis Fabiano, Forlan etc. naar die kebabcompetitie te lokken.