Bekijk volle/desktop versie : Napoli heeft Zwitsers international binnen en stuurt twee spelers weg



01-07-2011, 16:56
Napoli heeft goede zaken gedaan op de transfermarkt. De ambitieuze Italiaanse subtopper maakt vrijdag melding van de komst van Blerim Dzemaili, die wordt overgenomen van Parma. In ruil voor de komst van de Zwitserse middenvelder sturen i Partenopei Manuele Blasi en Fabiano Santacroce de andere kant op.


Met de transfer van Dzemaili komt er een eind aan wekenlang onderhandelen tussen Napoli en Parma. Lange tijd konden de twee clubs het niet eens worden over de voorwaarden. Voor het afstaan van de international krijgt Parma echter de beschikking over verdediger Santacroce, die een huurcontract voor één seizoen met een optie tot koop ondertekende, en middenvelder Blasi. Hij tekende een vast contract.

Naast de komst van Dzemaili maakte Napoli ook bekend dat verdediger Gianluca Grava zijn contract heeft verlengd. De 33-jarige stopper, die het afgelopen seizoen twaalf keer mocht opdraven in de basiself, verlengde zijn aflopende verbintenis met een jaar en staat nu dus tot medio 2012 op de loonlijst.