Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse meiden en hoofddoek!!!Pagina's : 1 2 3 4 5 6 [7]

01-07-2011, 02:00
jullie 2 zijn gevaarlijk

01-07-2011, 02:09Citaat door Lala_Bella:
Kijk eens aan...daar gaat ze weer, ik geef een pen cadeau oke? Haha
Probeer niet voor mij te denken goed? Als je dat kunt laten tenminste. Probeer niemand op zijn of op haar plek te zetten als je die van jezelf niet eens kent Ben jij in het dagelijkse leven ook zo grappig? Ik beeld me helemaal in hoe jij nu met je grote ogen zit te typen

Wat wil je nou? Haaahahah jij bent echt een wanhopig persoon die maar blijft plakken, heb je niets beters te doen? Ja ik ben zo klopt heb je goed gelezen, en ik zie het voor me hoe jij niet uit joun woorden komt. Via internet lukt het bij iedereen maar echte discussies vermijd jij liever.
Het interesseert me niet wat jij van mij vind aangezien joun zinnen alleen gebaseerd zijn op onzin net als hoe jij zelf in elkaar zit.Het gaat mij erom dat jij iemand bent die loopt te oordelen terwijl je mij geeneens kent, en het nota bene zeker ook bij andere doet. Haahah maf kind. Nu mag jij verder gaan met onzinreacties plaatsen die nergens naar toe leiden.

01-07-2011, 02:13
Ik ga ervandoor dames, Moge Allah Subhanna Wata3ala zijn engelen over jullie waken. Sweet dreams.

01-07-2011, 02:21

Citaat door A-AMAZIGHIA:

Wat wil je nou? Haaahahah jij bent echt een wanhopig persoon. Ja ik ben zo klopt heb je goed gelezen, en ik zie het voor me hoe jij niet uit joun woorden komt. Via internet lukt het bij iedereen maar echte discussies vermijd jij liever.
Het interesseert me niet wat jij van mij vind aangezien joun zinnen alleen gebaseert zijn op onzin net als hoe jij zelf in elkaar zit.Het gaat mij erom dat jij iemand bent die loopt te oordelen terwijl je mij geeneens kent. Haahah maf kind. Nu mag jij verder gaan met onzinreacties plaatsen die nergens naar toe leiden.
Pak een vuurwapen als je wilt schieten, want je woorden komen niet aan
Al mijn reacties gaan over jou, dat jij nu bevestigt dat je onzin bent zijn helemaal jou woorden.
Jij raakt me echt niet hoor? Gelijk heb je ader op je voorhoofd en dat weet ik wel zeker.
Dat ik kan ik concluderen uit je reactie's.
Daarnaast ben ik geen haatdragend persoon en neem ik je reacties niet serieus.Het is vanzelfsprekend dat ik dit hoekje niet serieus neem , als jij dat wel doet ben je inderdaad een loser want dit is een het onzinhoekje
Jij mocht willen dat je weet hoe ik inelkaar zit meskina. Als jij denkt te weten hoe in een mens in elkaar zit door een zinloze discussie te voeren ben je niet in orde. Jij kent alle leden zeker

01-07-2011, 10:39


Ga door schat, wie houdt je tegen? Ik lach je kei hard uit.

01-07-2011, 10:45
mag een vrouw in het bijzijn van andere vrouwen nooit haar hoofddoek uit doen ofz
mijn familie is hier echt chill in. als me tante's op bezoek komen dragen ze niet de heledag hun hoofddoek op ?
mijn nichten die hoofddoek dragen doen het ook weg op feestjes met alleen maar nichtjes maar wanneer we foto's maken mag het er weer op. bij kennissen of buren doen ze het nooit af dat weet ik wel. bruiloft is niet iedere dag. althans niet bij mij.

01-07-2011, 10:47
Ach jaaa. Was het echt een topic waard?

01-07-2011, 11:07
Ieder zijn ding! Je kunt je beter ergeren aan mensen die gemixte trouwfeesten geven

01-07-2011, 11:14
Ik draag een hoofddoek en doe hem af op bruiloften. Het zijn geen gemengde bruiloften heel de avond maar aan het EINDE dus echt het einde wanneer ze taart gaan eten enzoo komen wel Mannen jongens binnen maar dan wikkel ik een sjaal om me hoofd Thats it , toedels

01-07-2011, 19:31

Citaat door xassiaxje:
gelijk heb je Maar eerlijk gewoon een gedachte van me. waarom doen sommige hoofddoekloze zo raar de laatste tij? Ik maak het overal mee. Vooral die discussies op school waarin ze dan beginnen dat het geloof van binnen zit en dan denk ik zo van jij bent ook moslim ewa help me dan Maar ze beginnen dan juist verhalen te vertellen om de islam zwart te maken.

btw: ik ben hier over niemand aan het roddelen. alles wat ik hier zeg heb ik ze ook voor hun ogen gezegd
Ohh godd, die meiden zegggen dat islam van binnen zit hebben gewoon vork nodig in de voorhoofd...

01-07-2011, 20:55
Altijd oordelen over anderen. Begin alsjeblieft bij jezelf.
Lekker makkelijk met de vingers naar anderen wijzen en jij het heilig boontje uithangen.
Yeh right!

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 [7]