Bekijk volle/desktop versie : Arabieren zijn mkowed vinden jullie niet?Pagina's : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

01-07-2011, 15:00
ik heb het met meer Berberse meisjes gedaan dan Arabische...

01-07-2011, 15:00


niks mis met arabieren , maar klopt sommige zijn een beetje TE verwesterd

01-07-2011, 15:10

Citaat door PalestineFree:
Wacht wacht, en de berbers zijn de goede zeker?

Er zitten overal goede en slechte mensen, de profeet Mohamed vrede zij met hem was een arabier of je dat nu wilt of niet.
Islam is kleur en cultuurblind, als je altijd in vakjes denkt en een volksnationalist uithangt dan zal je nooit verder komen in je geloof.
Want 1 UMMAH is er en niet de berberse of arabische of afrikaanse .... UMMAH.
Veel mensen beseffen dit niet, het is veel belangrijker om je moslimidentiteit te handhaven en te zorgen dat die niet verloren gaat dan in vakjes te denken van volksnationaliteiten van stam of afkomst.


Noooooit meerr arabische-marokkane met de profeet sws vergelyke!!,wil je?

01-07-2011, 15:11

Citaat door Aadamwest:
Conclussie: Meeste arabieren zijn mkowed, waarom? ze gaan met hun ouders naar discotheek, ze roken en drinken.. laten tatouages zetten en hun ouders accepteren alles.. Je kan de arabieren van vroeger onmogelijk vergelijken met de arabieren van nu.. arabieren van nu zijn totaal de weg kwijt, op een paar na dan..

Bij de berbers zijn er ook heel wat naar de klote, maar hun zie je niet uitgaan met hun ouders etc.. als je kijkt wat er in casablanca en al die arabische steden gebeurt, dat kan je niet vergelijken met wat er in nador en hoceima gebeurt..
HAHAHAHAHAHAHAHA
neem een kijkje in steden als casablanca,
het zit er vol met wijven uit het rif gebied die door armoede daar een centje proberen bij te verdienen.
en kijk in nederland, discotheken, cabarets, bordelen 90% van alle marokkaanse meiden daaro zijn berbers.

01-07-2011, 15:52Citaat door xmissnador.:
Klopt, ik ken een arabische oma, epileert, verft haar haren etc. zal je oma maar zijn
Hyeak

01-07-2011, 15:55
love them (L)

01-07-2011, 15:56
oh nee not again.

01-07-2011, 16:04

Citaat door Paraachick:
Hyeak
Ik ken een Marokkaanse Riffijnse vrouw van rond de 50 jaar, die gescheiden is, een dochter heeft en nu samenwoont met een Nederlandse vrouw hier in Den Haag, een vieze ouwe lesbi dus.

01-07-2011, 16:07
wrm irriteerd jullie dit ??

01-07-2011, 16:46
Oneens ik ben zelf een arabier en mag veel dingen niet omdat ik hmdl de islam volg en islamitisch ben opgevoed het ligt niet aan de afkomst maar aan de persoon zelf. Sjonge hoe vaak moet ik het jullie nog uitleggen. Jullie zijn gwn vuile racisten (ik heb het dan over berbers die tegen andere culturen zijn). Veel berbers beschouwen arabieren als vijanden terwijl arabieren ook moslims zijn. Schaam je diep! Jij bent gwn achterlijk. Wat een denkwijze. Je bent gwn dom als je echt zo denkt. Bovendien mag je in de islam NIET discrimineren om de afkomst of uiterlijk of wat dan ook.

Het enige onderscheid dat de Islam dus kent, is het onderscheid tussen degenen met en degenen zonder Godbewustzijn.

Allah swt gaat je niet beoordelen om je afkomst maar om je daden onthoudt dat goed!

01-07-2011, 16:50

Citaat door Overvechtnoord6:
Eh kanker sukkel in noord afrika heb je nauwelijks arabieren de grootste bevolkingsgroep zijn de Imazighen, arabieren heb je in jemen irak libanon enzo waar ze dood worden geknald worden door de joden bahahahahahahahaha !!
Ben je moslim dat je je moslimbroeders en zusters uitlacht. Tfuu wollah schaam je, schaam je diep!

01-07-2011, 16:51
"Een Arabier is niet beter dan een niet-Arabier, noch is de blanke man beter dan de zwarte of de zwarte beter dan de blanke man, behalve door het Godsbewustzijn (taqwa) dat hij verkregen heeft. Waarlijk, de edelste onder jullie is degene met de meeste taqwa."

01-07-2011, 16:51Citaat door Ishotudown:
Noooooit meerr arabische-marokkane met de profeet sws vergelyke!!,wil je?


Dus je beseft niet wanneer je het over arabieren hebt dat je alles en iedereen over 1 kam scheert, ik zie heel veel berberse meisjes die fout bezig zijn. Maar maakt het mij als arabische beter dan hen? NEE

Waarom? Omdat we alleen van een elkaar verschillen in TAQWA, en alleen ALLAH SUBHANNA WATAALLAH mag oordelen! Wat ga je zeggen op de dag des oordeels wanneer jou zonden die ALLAH SUBHANNA WATAALLAH heeft openbaar gemaakt zeggen? Wat omdat ze niet zichtbaar waren voor de mensen zijn het geen zonden meer?
Het is zo dat in de berberse cultuur meer dingen onder stoelen en banken worden gedaan, maar hoe je het draait of keert ze zijn er dan nog altijd en zullen tegen jou getuigen op de dag des oordeels.
We moeten onze UMMAH beter maken en met elkaar verenigen, met de vinger wijzen is heel gemakkelijk maar om iets op te bouwen en samen te werken is veel moeilijker.
Sommige berberse meisjes op deze forum praten hoe erg de arabische meisjes aan toe zijn terwijl ze zelf een halve foto van zichzelf plaatsen zonder hoofddoek of wat dan ook(niet dat het dan wel mag).
Hierbij wil ik niet oordelen, maar mensen hun ogen eens laten open trekken! De arabieren zijn niet de schuld van alle problemen in de wereld. Ook al proberen sommige dat wel te beweren.

Als slot wil ik zeggen wij zijn allemaal verbonden met LA ILLAHA INNA ALLAH WA MUHAMMED RASSOELAH.

Help de Ummah, en zorg ervoor dat je trots van je volk of stam de islam niet overtreft in jou.

01-07-2011, 16:55
WAthe fuck slaat dat nou weer op , alstjeblieft kijk is naar je eigen soort (BERBERS). In mijn woonplaats zie voornamelijk sletten, moeders die heel achterlijk zijn op bijna elk gebied. Dus please ga niet beginnnen over Arabieren want over je eigen volk heb je al genoeg te zeggen

01-07-2011, 16:57
Je doet nu precies hetzelfde als wat die nederlanders doen. Die zeggen ook ja die marokkanen zijn allemaal slecht!!
En by the way meer dan 90 % van die gasten die vast zitten of de opleiding HBO GEEN MOER doen zijn riffi's
Mohim ga je bezig houden met nuttige dingen dan hier zulke topics te openen

Pagina's : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10