Bekijk volle/desktop versie : Onze lieve Engel is heengegaan! Yousratje van M.nl!Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

27-06-2011, 20:42
Dat meisje was bijzonder. Allah ie rahma.
Inna lillahi wainna lillahi rajioen. Moge Allah haar vergeven en haar ouders sbar geven.
Ya rabbi laat er op een goede plek zijn en ya rabbi laat haar haar plekje zien in het Paradijs
Ameen.

27-06-2011, 20:50


Moge Allah haar graf verruimen en haar genadig zijn inchaAllah! Moge Allah haar de mooiste plekje in het paradijs schenken!
Allah yerhamha en ik wens de familieleden veel sterkte toe!

Inna li Lahi wa ina liLahi radji3oen.

27-06-2011, 20:53
Allaahoema Ameen.

27-06-2011, 21:42
ina lilahi wa ina ilayhi raji3oen, ik wens haar familie alle sbar en sterkte toe. Allah yer7amha en moge ze een plek in jannat al Firdaus krijgen Insha'Allah

27-06-2011, 22:43Citaat door Godsvruchtige:
Zoveel gestreden, zoveel gevochten tegen een ziekte die je niemand toewenst en nu ben je van ons heen gegaan!
Op 2506'11 heeft onze lieve Engel haar laatste adem uitgeblazen en teruggekeerd naar onze Heer! Moge Allaah haar graf verruimen, haar zondes vergeven en haar daden belonen. Moge Allaah haar een plek in Djennatul Firdauws schenken! Allaahuma Ameen!

Er komt een dag dag dat wij allen heengaan en terugkeren naar onze Heer, opdat wij inshaa'Allaah in Al-Ghiraa met elkaar herenigt zullen worden!

Moge Allaah ons allen sbar en geduld schenken opdat wij verder kunnen gaan met ons leven!

Inna Lillaahi Wa Inna Illaahi Radji3oen!

Yousra inoe I never forget you Engeltje! (L)

PS. Ze was hier lid onder de naam Yousra en ze had haar verhaal enige tijd geleden hier geplaats, omdat ze opzoek was naar lezingen etc..

Du'as zijn van harte welkom lieve Broeders en Zusters!
We zullen haar echt missen meskiena.

Ina Ililaahi wa ina illayhi raji3oen
Moge Allah haar een plekje geven in Het Paradijs en moge Allah haar famiilie en naasten heel veel sbar geven inchallah.

27-06-2011, 23:58
Allahoema Ameen op alle dua's

28-06-2011, 00:03
Ze was een lief meisje, met een goed hart. Maa'shaa'Allah!
Haar topic, heeft mij echt geraakt en aan het denken gezet.

Inna Lillaahi Wa Inna illayhi Radji3oen! Moge Allah subhana wata3ala haar een mooi plekje in het paradijs geven! Ameen.

28-06-2011, 00:13
Allah y rhamha
Inna Illahi wa ina illayhi raji3oen

28-06-2011, 00:28
Inna Lillaahi Wa Inna Illaahi Radji3oen!

Ik heb haar topic toen ook gelezen. Moge Allah haar genade en vergeving schenken, moge Allah haar ouders en familie sbar schenken.

28-06-2011, 00:55
Inna Lillaahi Wa Inna Illaahi Radji3oen!!!

Moge Allah Subhana Wa Ta3ala haar een mooie plekje schenken in het mooie Paradijs! Insha Allah zal al haar zondes worden vergeven en haar goede daden accepteren!!

Heel veel Sbar toegewenst voor haar naasten!

Zo zie je maar weer Sub7ana Allah, wie heeft ooit gedacht dat iemand zo snel de wereld verlaat en terug keert naar onze Heer. Daarom mensen moeten we echt alle tijd benutten wat ons zal helpen om een goed plek te krijgen in eljhanna!

Hoop dat iedereen daar een plekje zal krijgen!

28-06-2011, 01:00
Hoe oud is dit meisje?

28-06-2011, 01:04

Citaat door MrTranQuillo:
Ina lilahi wa ina ilehi rajioen,

Ienna liellaahie maa agada, wa lahoe maa a’ataa wa koelloe shay’in ‘iendahoe bie adjalin moesammaa faltasbir wal-tah’tasieb.

Moge allah haar zondes vergeven en haar in genade aannemen, moge allah haar ouders sbar geven. en haar het paradijs doen binnen treden.

Een advies allereerst naar mij toe alvorens naar iedereen toe Wallahi vanuit me hart:

Mijn geliefde broeders en zusters allereerst een oprechte advies naar mij toe alvorens ik het adviseer naar jullie wallahi ik doe het omwille van allah....laat dit een teken/waarschuwing zijn om terug te keren naar Allah subhana wata-ala, wallahi dit wereldse leven zal je niks kunnen betekenen of niks kunnen geven op de dag des oordeels, wanneer al je daden te voorschijn komen, waarheen te vluchten.... hecht geen waarde aan dit wereldse leven.

Keer vandaag nog terug mijn beste broeders en zusters...toon oprechte berouw en open een nieuwe bladzijde in je leven. Werk aan de tevredenheid van Allah, wallahi wanneer jij je hart hebt verplaats naar het hiernamaals, Je zult de zoetheid van het geloof ervaren en wallahi, er is niks wat je gelukkig kan maken dan wanneer je de zoetheid van het geloof hebt ervaren.

De dood zal een ieder treffen...we zullen allen terug keren naar allah...wij zijn hier tijdelijk en voor je het weet keer je terug, zorg ervoor dat je in dit leven een antwoord hebt klaar staan op de vragen die je te wachten staan. Haast je naar de goede daden alleen deze zullen je helpen en je in voordeel getuige mijn beste broeders en zusters. Laat de shaytaan jou niet verleiden en je tijd niet in beslag nemen voor dingen waar je geen profijt aan hebt voor dingen waar je op de dag des oordeels voor ondervraagd word.

Allah subhana wa-ta-ala zegt waak over mij voorschriften en ik zal over jullie waken, en wanneer jullie hulp zoeken, zoek die dan bij Allah.

in soerah Yasien aya 82 zegt allah: Wanneer Allah iets wil, dan hoeft hij alleen maar een bevel uit te vaardigen door te zeggen: ''Wees'', waarop dat tot stand zal komen''

Vorig week is een familielid overleden van mij, Ina lilah wa ina ilehi rajioen, de dood kan zomaar jou treffen, je zult je dan de vraag stellen, heb ik allah tevreden gesteld, de dood zal een ieder treffen jong of oud. De tijd die je hebt in dit wereldse leven benut het voor de tevredenheid van allah.


In een overlevering overleverde de metgezel Ibn 'Abbaas (moge allah hem genadig zijn) dat de profeet het volgende zei:

''Vrije tijd en gezondheid zijn 2 gunsten waarin velen van de mensen verlies leiden''

Iedereen is het met me eens als ik zeg dat de tijd niet meer bij te houden is, benut de tijd goed beste mensen, wallahi er zal een tijd komen dat je afvraagt had ik de tijd die ik vroeger had maar goed benut. Laat de seconde niet zomaar aan ons voorbij gaan. Het is een feit dat de meeste van ons, te veel waarde hebben gehecht aan dit wereldse leven> hoe kan het zo zijn dat jij je te veel hecht aan dadgene wat voor korte duur is? waar je ervoor in de plek kan werken aan het hiermaals daar waar het paradijs voor atlijd is.

Laat de shaytaan je niet zinken in dit wereldse leven, de shaytaan zal je nooit met rust laten tot je de laatste adem hebt uitgeblazen.

Haast je naar goede daden beste mensen, daar waar je op de dag des oordeels profijt aan hebt.

Metgezel 'Abdoellah Ibn Al-Moe'tazz (moge allah hem genadig zijn) zei:

'''Benut de kans die mogelijk is en wacht niet tot morgen. Wie staat er namelijk garant voor een evenuele gebeurenis morgen?''


Totslot vraag ik Allah om ons te leiden en te houden op het rechte pad, onze harten te verstandvastigen aan het geloof, en ons te doen behoren tot de vrome dienaren die dag en nacht zich bezighouden met het gedenken van allah, en hiermee een plek hebben verdiend in het allerhoogst plek van het paradijs namelijk el firdaus el Ahla.

Vergeef mij dat ik te lang heb gehouden, Wallahi een oprechte naseeha naar jullie opdat jullie het paradijs zullen binnentreden.


Heel mooi verwoord! Bedankt voor je naseeha! Moge Allah Subhana Wa Ta3ala je hiervoor belonen en ons alle een plekje schenken in het mooie Paradijs!

28-06-2011, 01:06


Inna Illahi wa ina illayhi raji3oen

28-06-2011, 01:07
Allahoema Amien
Youssra was begin 20
Erg jong, maar ze heeft een prachtig leven gehad
InshaAllah is ze nu op de mooist mogelijk plek en heeft ze haar rust, zoals ze die zocht

28-06-2011, 01:25
Zeer jong! Waaraan is ze overleden, als ik vragen mag?

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20