Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Ik kom een goeie dame tegen..Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8

LZN
20-06-2011, 21:25


Dan is het alleen ''telefonisch contact'' dan hebben we het over islam.. over het gebed.. dat soort dingen.. Ik vertel een keer dat ik geen maagd ben.. of ik had contact met haar buurmeisje.. dan word ik gelijk aan de kant gezet zwaar afgewezen.. Dus wat heb ik geleerd.. niet meer de waarheid vertellen gewoon liegen, ik ben vanaf vandaag gewoon MAAGD.. en ik heb geen relaties gehad en heb nooit een meisje versierd en ben nooit uit geweest...

Hajj_Playboy
20-06-2011, 21:29
Wat ik me afvraag is met watvoor een vrouw jongens als jij gaan trouwen. Zal je je verleden voor haar verzwijgen.. Soort zoekt soort zeggen ze altijd

Agzenaay070
20-06-2011, 21:30
Dan is het alleen ''telefonisch contact'' dan hebben we het over islam.. over het gebed.. dat soort dingen.. Ik vertel een keer dat ik geen maagd ben.. of ik had contact met haar buurmeisje.. dan word ik gelijk aan de kant gezet zwaar afgewezen.. Dus wat heb ik geleerd.. niet meer de waarheid vertellen gewoon liegen, ik ben vanaf vandaag gewoon MAAGD.. en ik heb geen relaties gehad en heb nooit een meisje versierd en ben nooit uit geweest.. Wollah je hebt gelijk... :gniffel: Dat lesje heb ik ook al afgeleerd haha. Bij khaabs is dat sietuur ze3ma, dan gaan ze je 3eth leuk vinden... Ze3ma badboy, mesha nette dames nemen dan gelijk afstand

Agzenaay070
20-06-2011, 21:31
Wat ik me afvraag is met watvoor een vrouw jongens als jij gaan trouwen. Zal je je verleden voor haar verzwijgen.. Soort zoekt soort zeggen ze altijd Nou ik zoek toch echt een ander soort :hihi:

Hajj_Playboy
20-06-2011, 21:38


Ze hebben het recht om je zwart te maken denk ik dan.. Jij hebt met ze gespeeld, zoals zij met zich hebben laten spelen.. Wordt een rare toekomst voor je ouwe, trouwen is om trouw voor elkaar te zijn. Hoe kan je trouw zijn als je ervoor dingen hebt geflikt en je de waarheid niet boven tafel gooit. Een relatie met geheimen en geen vertrouwen/eerlijkheid deugt niet en zal alleen mashakiel kennen..

Agzenaay070
20-06-2011, 21:38
Jeh mkowed.. ik ben totaal niet trots over mijn verleden met ''chickies'' terwijl de meeste jongens daar over op scheppen.. Ik heb laatste tijd contact met meiden die kennen geen afspreken niks.. alleen telefonisch contact.. ze zeggen gewoon dit heel droog ''wil je me zien kom me hand maar vragen over 2 jaar'' Nee man... Degene die opscheppen hebben meestal nix gedaan, hie wollah... Mohiem beter toch, dat je goede dames in je omgeving hebt in plaats van goedkope troep. Awied gwn ezjen achternicht zie Ajdir :hihi:

xHijabia
20-06-2011, 21:42
Soms is het beter de waarheid mooier te maken dan het is, anders kom je nergens.

xHijabia
20-06-2011, 21:46
Ik kom nergens met waarheid ik word nooit geaccepteerd en jij kent mij persoonlijk Die meiden kijken niet naar wat je hebt.. of naar je uiterlijk.. terwijl zij zelf bloedmooi zijn.. deze dames kijken naar je hart/karakter en voor al re3ker..Ik zeg je eerlijk khoya, ik zou op dit moment niet eerlijk met ze zijn. Ook al zien ze jouw hart, jouw verleden zullen ze nu nog niet kunnen vergeven/vergeten. Je kent mij ook, je weet dat ik niet heilig ben.. Maar ik heb alhamdoullilaah alles achter me gelaten en ben opnieuw begonnen. Ik ben ook niet van plan om aan een eventuele toekomstige vriend alles te vertellen.. Het is tussen mij en Allaah .. Zelfde geldt voor jou.. Dalijk raak je iemand kwijt voor saus. Dat heeft geen zin..

Agzenaay070
20-06-2011, 21:46
raja raja thekaath the Hand vragen... Wanneer ben jij van plan om te trouwen :hihi:

BusinessBitch
20-06-2011, 21:46
:lol: :lol: :lol: En wat heb ik vandaag geleerd, ALLES WAT EEN JONGEN ZEGT MOET JE BEREKENEN DAT 75% GELOGEN IS :gniffel:

mocro_riffia
20-06-2011, 21:54
Dan is het alleen ''telefonisch contact'' dan hebben we het over islam.. over het gebed.. dat soort dingen.. Ik vertel een keer dat ik geen maagd ben.. of ik had contact met haar buurmeisje.. dan word ik gelijk aan de kant gezet zwaar afgewezen.. Dus wat heb ik geleerd.. niet meer de waarheid vertellen gewoon liegen, ik ben vanaf vandaag gewoon MAAGD.. en ik heb geen relaties gehad en heb nooit een meisje versierd en ben nooit uit geweest.. jij bedoeld vast een goede leugen voor eigen bestwil Nou ik zoek toch echt een ander soort :hihi: jij moest toch afrijden vandaag.Kan ik me nog herinneren van je topic.En hoe is het gegaan.Gehaald of ?

HetKanNiet
20-06-2011, 21:56
Die meiden denken dan gelijk dat je een foute type bent, daarom. Net zoals jongens over meisjes denken als zij de waarheid vertelt, dan wil hij haar ..... en dan dumpen. Maar dames raken je dan niet eens aan, ze dumpen je gewoon gelijk, wat eigenlijk beter is.

BusinessBitch
20-06-2011, 21:57


Dat concludeer je op basis van een topic van een individu? :stoned: Ooit gehoord van sarcasme :o?

Agzenaay070
20-06-2011, 22:06
jij bedoeld vast een goede leugen voor eigen bestwil jij moest toch afrijden vandaag.Kan ik me nog herinneren van je topic.En hoe is het gegaan.Gehaald of ? Shut up ik wil het er niet over hebben :gniffel: Tfoe, wollah ik was het net vergeten mies'n Kehba die examinator... :moe:

mocro_riffia
20-06-2011, 22:08
Ik moet je eerlijk zeggen ik zou iemand juist accepteren om zijn eerlijk heid.Weetje waarom allah ta3ala hoor iemand te beoordelen op zijn zondes.En niet ik of een ander mens.Die gene kan berouw hebben getoont, Dus wie ben ik ook een mens. Elk mens maakt fouten. Je gaat voor een toekomt een nieuw heden. Dus weg met dat verleden


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8