Bekijk volle/desktop versie : - Reisverhalen onderweg Naar Marokkoo..Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

22-06-2011, 19:59
In 2008 moesten wij in 2 boten!
Wollah éh wij zaten 7 uur in de eerste boot na 7 uur dachten we we zijn er bijna maar nee helaas we waren geen km verwijderd van waar we instapte later bleek dat de moter het niet wou doen waardoor de boot-deur niet dicht kon gaan saffie chen 2 uur later kwam er een andere boot.

22-06-2011, 20:02


BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAAHAHAHAHAAHAH.

22-06-2011, 20:50
-

Citaat:
Uhm ff denken hoor.

2005, dat was ook een hele avontuur loll.
Wij gingen met het vliegtuig, en mijn oma ging met ons mee.
Mohiem wij werden naar Schiphol gebracht.
Alles ging nog goed... wij waren nog jong trouwens, dus op dat moment wist ik het niet eens gniffel.
Pas toen mijn pa het me vertelde later wat er toen allemaal gaande was.
Dus.. meskiena mijn oma was met ons, en zij is (was) heel erg oud toen die tijd al!
Dus kon niets zelfstandig.. ze bleef ergens zitten, en wij waren met haar.
Mijn pa had de hand bagage's bij zicht etc.. mohiem ik weet nog dat er een vrouw was naast ons.. en die heeft ons wat snoep aangeboden. Mijn pa stond een eindje verder op.. Hij was die dag chagrijnig.. dus klein probleempje en hij zou al super kwaad kunnen worden. Dus wat hij me vertelde.. en waren daar een vrouw en een man.. die mijn vader in de gaten hielden.
Ze hadden een grote tas bij zich, en die durfde ze dus niet langs die band te laten gaan..i.i.g hun zelf niet.
en die man kwam naar hem toe gelopen en keek hem zo zielig aan en wees naar zijn vrouw.
Die vrouw he.. die deed alsof ze erg ziek was..haar man vroeg mijn pa of hij die tas voor ze wilt dragen omdat het te zwaar is of blablaa ik weet niet wat ze precies babbelde. Mohiem die vrouw he, liep wankelend. En mijn vader was zo aardig om hun beide te helpen.. dus nam het aan.. niets aan de hand en toen die tas over die band was.. opeen die vrouw nam izjen sprintje naar de overkant en pakt het op.. die twee mensen gaan er vlug vandoor.. Je wilt niet weten hoe kwaad mijn vader op dat moment was, hij dacht safie in die tas zit iets.. en als we gepakt waren zou ik ervoor opdraaien.. Zo dacht hij.
Hij ging ze achter na rennen, maar hij raakte ze kwijt.. hij zelf wist niet meer welke kant hij op moest, dus hij vragen.. en iemand stuurde hem de verkeerde kant op.. nog meer znoen.
Uiteindelijk was hij terug.. mijn oma meskiena, zij kon niet een heel eind lopen.. dus politie ofzo zeiden laat haar hier achter en wij zorgen ervoor dat ze met een rolstoel naar het vliegtuig wordt gebracht.. Mijn pa was in de war, dus dacht safie doe maar.
Dus wij gingen met mijn ouders mee, en mijn oma zou later komen.. Mohiem daarna raakte mijn vader iets kwijt.. hij zei dat het in zijn tas zat en nu vond hij het niet.. Hij was al super kwaad om alles, dus dit keer ging hij het allemaal afreageren tegen die mensen daar.. Ging hij tegen hun schreeuwen, politie ofzo? Weet het niet meer precies joh..
Dus hun probeerde hem rustig te houden, en hij met zijn grappige Nederlands hun voor alles en nog wat uit maken LOL! Wij stonden daar echt zoo te kijken.
Mohiem, hij werd uiteindelijk rustig.. en mijn moeder hysterisch zoeken en vond wat hij zocht.
Vliegtuig had vertraging door ons lol, iedereen zat toen al binnen alleen wij nog.. Dus wij gingen eindelijk ook naar binnen, mijn oma ze zeiden dat ze al gebracht is.. We wisten niet eens waar ze zat (denk ik).. dus wij werden allemaal verspreid haha.. ene zat daar ene daar.. Pff damn wat was dat erg joh haha.
Hij praat er soms nog over haha..

Ik weet ook nog goed.. Ook weer met het vliegtuig.. We stonden in de rij, en opeens voelt mijn vader een duw.. Dus hij gelijk reageren met wat is dit? doe rustig man.. Die andere man ook gelijk boos reageren..En zo ging het verder.
Beide boos, en ontstond er een gevecht.. Moesten ze uit elkaar worden gehaald. -moe-
Weet niet meer hoe het verder ging.. dit is ook weer lang geleden misschien was dat ook in 2005.

23-06-2011, 11:44
Ahahaha, inchAllaah!

23-06-2011, 18:55


Ik kan niet wachten tot we weer gaan, elk jaar gebeurd er wel iets.

Vorig jaar .. we gingen dit keer naar Casablanca.. onze tussenstop duurde 5/6 uurtjes.
En toen het EINDELIJK tijd was om te gaan, om 22:30 als het goed is.
Zeiden die mensen daar, ja er is nog geen vliegtuig jullie moeten wachten. Wij namen die naar Oujda.
Dus wij maar wachten, en walo.. Uur ging weer voorbij, nog steeds niets.. Opeens zeggen ze, ja ik denk dat jullie hier moeten overnachten want er is nog niets... Al die Marokkanen stonden meteen op, allemaal schreeuwen.. wat is dit? wij hebben een overstap om dit tijdstip dat is allangg geweest en nog steeds walo..wesh zijn jullie gek ofzo, we eisen nu een vliegtuig. LOl!
Pas na al dat geruzie daar zeiden hun.. safie is goed jullie kunnen zo gaan.. Toen mochten we pas gaan.
En we moesten eerst in bussen stappen die ons naar het vliegtuig brengt. Maar dat ben ik niet gewend, omdat we altijd gelijk naar Nador/Aroui boeken haha.. Toen ik die bussen zag schrok ik me dood lol.. Maar vliegtuig waar we toen in gingen, was geweldig.. en hun maar zeggen we hebben niets tazzz... jeh mgarba!

23-06-2011, 21:26
Het is ook nooit goed.

24-06-2011, 00:06
Haha ik ga stuk !
Ik weet nog een keer , me tante wou honing kopen ,, maar ze kan alleen
Marokkaans. Dus ze loopt de winkel in zegt tegen de winkel medewerker :' bzzzzt tak' ( het geluid wat een bij maakt) en met haar vinger door de lucht Hahaha die man begreep het

24-06-2011, 00:33
Begreep hij het? Ik zou het niet begrijpen we3da. Lolll

24-06-2011, 10:10
Hahaha wat ik hier boven vertelde is verkorte versie!! Je moest het zien allemaal hand gebaren ,rare geluiden.. Uiteindelijk begreep meneer het

24-06-2011, 19:45
Bzzzzt tak (met haar vinger naar haar arm toe ) en dan auww!!

24-06-2011, 19:46
Oke.

24-06-2011, 20:04
Broer die een scheet laat in de auto , haha das keii erg iedereen wordt duizelig

24-06-2011, 20:05


Haha ik weet nog in 2008 of 2009.. Als je je spullen op de band moet leggen.. mohiem dat deed ik, maar mijn spullen zaten bij de spullen van een ander jongen. . Dus toen ik het wilde pakken, riep die jongen opeens.. 'Hee, die oplader is van mij'.
En ik maar zeggen, sorry hoor maar deze is van mij!! En we bleven beide beweren dat het van ons zelf is.. loll!
Gingen we daar ruzie staan maken om een telefoon oplader haha. En toen dacht ik,, laat maar hij mag um hebben. Ik koop wel een nieuwe in Marokko! Dus gaf ik 'm terug..
Ik liep verder...en mijn moeder bleef zeggen 'Ik weet zeker dat je die niet op de band had gelegd.' Ik nadenken, en haalde heel mijn tas leeg... En wat denkt je.. mijn oplader lag gewoon in z'n kleine vakje in mijn tas.. Wejooo toen schaamde ik me dood.
Ik dacht écht dat ik 'm erop had gelegd, omdat ik het niet in me tas zag zitten.

24-06-2011, 20:22
Sfata7.

24-06-2011, 21:38
Vertel jij eens!

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16