Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Het opstarten van een eigen bedrijf!!Eentje
16-10-2004, 13:18


Assalamoe alaikoem allemaal, Ik heb een aantal vragen met betrekking tot het opstarten van een eigen bedrijf en de problemen waar de (toekomstige) ondernemers tegen aan lopen. Ik ben bedrijfsadviseur en ik wil me nu meer gaan richten op mijn broeders en zusters. Ik wil (startende) ondernemers begeleiden bij onder meer het schrijven van een ondernemingsplan zodat ze in ieder geval weten waar ze aan toe zijn en eventuele geldschieters sneller over de brug zullen komen. Maar ook bestaande bedrijven die niet goed weten waar ze terecht moeten met vragen over bijvoorbeeld belastingen, verzekeringen, vergunningen, etc. Ik weet alleen niet goed hoe en waar ik jullie kan bereiken, wat de problemen precies zijn en waarom men wacht met het opstarten van een eigen bedrijf. Waarom men geen hulp zoekt bij het opstarten van een eigen bedrijf. Want het blijkt wel uit onder meer de faillisementcijfers dat de ondernemers onvoldoende zijn voorbereid op het ondernemersschap. Dus wie wil er een eigen bedrijf starten en wat zijn voor jullie de obstakels en hoe zouden die opgelost kunnen worden. En het belangrijkste hoe kan ik jullie (met name dames) in grote getalen bereiken. (Ter info de tekens om mijn computer zijn op hol geslagen, dus ik weet momenteel niet waar de vraagteken zit). Het is dus mijn bedoeling om jullie te helpen, maar dan moeten jullie mij eerst helpen jullie te vinden.

Eentje
16-10-2004, 20:49
waarom reageert er niemand, wil er niemand een eigen zaak beginnen?

Hasna
16-10-2004, 21:32
Om wat voor een bedrijf mag het gaan een winkel of dacht je aan iets heel anders

Eentje
17-10-2004, 09:42
Veel startende ondernemers in de fase waar iedereen in zit, zijn er momenteel niet. Ma3a salama, FoubuMedia Ik begrijp deze zin niet helemaal. Kun je wat duidelijker zijn aub.

Eentje
17-10-2004, 09:44


Om wat voor een bedrijf mag het gaan een winkel of dacht je aan iets heel anders Het gaat voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Wat voor bedrijf maakt op zich niks uit en de vorm (dus bv, nv, eenmanszaak) ook niet.

Dhikra
22-11-2004, 22:17
je mag mij wel helpen. maar ik ga hier niet openbaar vertellen wat mijn plannen zijn. vind ik een beetje raar. stuur me een pm

DGabbana
25-11-2004, 17:28
Hoi, ik las je topic over eigen bedrijf/zaak. ik en een vriend van me zitten in de design/interieur. wij hebben ook plannne voor zelf ondernemen ( nu we genoeg ervaring hebben gedaan bij de big boss) we hebben hier en daaro al wat geinformeerd. maar zou fijn zijn als je wat info kunt geven aan hoe je het moet aanpakken. we horen wel van je.