Bekijk volle/desktop versie : Islam op de werkvloer - Debatavond VU Amsterdam



07-06-2011, 16:08
al-Salamu 'alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Beste leden en niet-leden,
Op vrijdag 10 juni organiseert de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) insha Allah alweerhaar laatste activiteit van dit jaar: een debatavond over ‘Islam op de werkvloer’. Kun je als moslim in hetbedrijfsleven maximaal tot je recht komen? Hoe kijkt een werkgever aan tegen een werknemer die praktiserend is?

Tijdens de debatavond zullen enkele stellingen scherp geponeerd worden, waarop onze panelleden dan kunnen reageren en met elkaar in debat kunnen treden. We hebben een variëteit aan gasten uitgenodigd – van studententot advocaten en antropologen – zodat de stellingen vanuit verschillende kanten belicht kunnen worden. Verder zal ook de ‘gewone burger’ op straat om zijn mening gevraagd worden. Uiteraard worden ook de aanwezigen in de gelegenheid gesteld om hun mening te geven en vragen te stellen. Al met al belooft het insha Allah weer een zeer boeiende avond te worden!

Wij hopen jullie allen op deze avond te mogen verwelkomen! Ook niet-leden zijn natuurlijk welkom. Voor verdereinformatie over de panelleden, het tijdstip en de locatie verwijzen wij naar de flyer in de bijlage bij deze e-mail.

Met vriendelijke groet,
Bestuur ISA
Islamitische Studentenvereniging Amsterdam.

---

Wie weet hoe ik de flyer kan uploaden? :P