Bekijk volle/desktop versie : Bankier verdacht van aanranding kamermeisje in New Yorks hotel



31-05-2011, 10:08
Een voormalig bankier uit Egypte is zondag in New York gearresteerd op verdenking van het aanranden van een kamermeisje. De 74-jarige Mahmoud Abdel Salam Omar werd opgepakt in het Pierre Hotel. Een luxueus vijf-sterren hotel.

x Het Pierre Hotel in 1968.
Het Pierre Hotel in 1968. © ap

Dat meldt ABC News.

De aanranding zou plaats hebben gevonden toen de 44-jarige vrouw op verzoek van Omar tissues naar zijn kamer bracht. Omar werd gearresteerd op verdenking van aanranding en illegale opsluiting.

Deur op slot
Volgens bronnen van ABC deed Omar de deur van zijn kamer open, terwijl hij in zijn pyjama gekleed was. Omar zou gevraagd hebben de tissues op de tafel te zetten. Toen het kamermeisje de kamer binnenliep zou hij de deur op slot hebben gedaan

Hij zou het kamermeisje onzedelijk hebben betast en geprobeerd hebben om haar te zoenen. Het kamermeisje zou hebben tegengestribbeld en wist uiteindelijk weg te komen, door een vals telefoonnummer te geven, waarop Omar de deur zou hebben geopend en het kamermeisje wist te vluchten.

Het hotel meldde het incident bij de politie, die een onderzoek startte en de aanklacht zo serieus vond, dat Omar werd gearresteerd.

Tegenwoordig is Omar de baas van een grote zoutproducent. Eerder leidde hij de Bank of Alexandria.

Strauss-Kahn
Het incident volgt een paar weken na de geruchtmakende zaak tegen de oud-baas van het IMF, Dominique Strauss-Kahn. Ook hij werd opgepakt op verdenking van aanranding van een kamermeisje. Strauss-Kahn heeft momenteel huisarrest en is in afwachting van het vervolg van zijn strafzaak.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2439606/2011/05/31/Bankier-verdacht-van-aanranding-kamermeisje-in-New-Yorks-hotel.dhtml

31-05-2011, 10:09


geile knakkerds

31-05-2011, 10:19
Wie nog in toeval gelooft heeft een pak slaag nodig

31-05-2011, 10:22

Citaat door LamisA:
Wie nog in toeval gelooft heeft een pak slaag nodig


gelukkig mijn wereldbeeld is weer hersteld

die arabieren hebben een eer hoog te houden natuurlijk , als een jood bekend staat wereldwijd als seksist moet een Arabier wraak nemen en laten zien kijk 74 jaar en ik kan het nog steeds .

En gelijk heeft ie waar zijn arabieren goed in ?

Inderdaad muziek en vrouwen verder hebben ze geen notie