Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : Stel nou dat je opeens zwanger word van...Pagina's : [1] 2 3

Tourya
13-10-2004, 10:55

droogn.euken? laatst had ik er een discussie over met een vriendin en we kwamen er niet echt uit. stel nou je bent in je string of slip met hem aan het droogn.euken en voordat hij klaar komt trekt hij zich terug. er zal ongetwijfeld voorvocht vrijkomen bij de man die je niet ziet en stel nou dat dat op je string is blijven hangen, kun je hiervan ook zwanger raken?? :nijn: :nijn:

MaRouaN
13-10-2004, 10:58
droogn.euken? laatst had ik er een discussie over met een vriendin en we kwamen er niet echt uit. stel nou je bent in je string of slip met hem aan het droogn.euken en voordat hij klaar komt trekt hij zich terug. er zal ongetwijfeld voorvocht vrijkomen bij de man die je niet ziet en stel nou dat dat op je string is blijven hangen, kun je hiervan ook zwanger raken?? :nijn: :nijn: weet ik veeeeeeel zou best kunnen :D

lamyae1985
13-10-2004, 10:59
Tuurlijk schatje! In voorvocht zitten genoeg spermacellen om zwanger van te kunnen raken. Ik had zelf een juffrouw die op die manier zwager was geraakt..terwijl ze gewoon nog maagd was!dus het kan echt OPPASSEN DAMES!

Tourya
13-10-2004, 11:03
Tuurlijk schatje! In voorvocht zitten genoeg spermacellen om zwanger van te kunnen raken. Ik had zelf een juffrouw die op die manier zwager was geraakt..terwijl ze gewoon nog maagd was!dus het kan echt OPPASSEN DAMES! maar je hebt gewoon een slipje aan dussssssss kan dat of niet??

IlLeGal_NaDoR
13-10-2004, 11:04

droogn.euken? laatst had ik er een discussie over met een vriendin en we kwamen er niet echt uit. stel nou je bent in je string of slip met hem aan het droogn.euken en voordat hij klaar komt trekt hij zich terug. er zal ongetwijfeld voorvocht vrijkomen bij de man die je niet ziet en stel nou dat dat op je string is blijven hangen, kun je hiervan ook zwanger raken?? :nijn: :nijn: Hoe oud ben je als ik vragen mag? :rolleyes: Je ziet het sperma al je vagina instromen, yek? :o Kan niet, droogneu.kerij kan je niet zwanger van raken. P.s wie doet er nou aan droogneu.kerij :maf3:

Tourya
13-10-2004, 11:04
weet ik veeeeeeel zou best kunnen :D :jammer: ik wil mn vriendin hiermee uitlullen :hihi:

Tourya
13-10-2004, 11:06
Hoe oud ben je als ik vragen mag? :rolleyes: Je ziet het sperma al je vagina instromen, yek? :o Kan niet, droogneu.kerij kan je niet zwanger van raken. P.s wie doet er nou aan droogneu.kerij :maf3: ik zeg toch dat ik er een discussie over heb gehad die nu al jaren duurt :rolleyes: ik doe nergens aan :ego: ben niet gek :ego:

CyberSimoII
13-10-2004, 11:08
droogn.euken? laatst had ik er een discussie over met een vriendin en we kwamen er niet echt uit. stel nou je bent in je string of slip met hem aan het droogn.euken en voordat hij klaar komt trekt hij zich terug. er zal ongetwijfeld voorvocht vrijkomen bij de man die je niet ziet en stel nou dat dat op je string is blijven hangen, kun je hiervan ook zwanger raken?? :nijn: :nijn: huh......wa's da effe specifiek wezen graag

IlLeGal_NaDoR
13-10-2004, 11:08
ik zeg toch dat ik er een discussie over heb gehad die nu al jaren duurt :rolleyes: ik doe nergens aan :ego: ben niet gek :ego: Je kan pas zwanger raken als er sperma door de fallus in je vagina wordt achtergelaten! :nijn: kijk er zijn ook nette woorden voor P.ik en K.ut die niet worden gesencuureerd! ;)

Tourya
13-10-2004, 11:10
Je kan pas zwanger raken als er sperma door de fallus in je vagina wordt achtergelaten! :nijn: kijk er zijn ook nette woorden voor P.ik en K.ut die niet worden gesencuureerd! ;) :eek: jij bent errug. maar hoe weet jij dat nou precies!! ik bedoel ik moet hier een deskundige hebben die er meer over weet, de een zegt wel en de ander niet. wat is het nou mensen?? toch doe ik het niet :ego:

Tourya
13-10-2004, 11:12
Hoe oud ben je als ik vragen mag? :rolleyes: Je ziet het sperma al je vagina instromen, yek? :o Kan niet, droogneu.kerij kan je niet zwanger van raken. P.s wie doet er nou aan droogneu.kerij :maf3: gatver de gatver *kots* *kots*

MaRouaN
13-10-2004, 11:17
ik zeg toch dat ik er een discussie over heb gehad die nu al jaren duurt :rolleyes: ik doe nergens aan :ego: ben niet gek :ego: Ik doe het nog wel :stout:

Tourya
13-10-2004, 11:18

Ik doe het nog wel :stout: moet jij weten :ego:

MaRouaN
13-10-2004, 11:26
Als je zo´n topic opent dan ben je ook zeer geinteresseerd in die dingen en dat kun je ontkennen maar dat is echt zo :stout:

Tourya
13-10-2004, 11:28
Als je zo´n topic opent dan ben je ook zeer geinteresseerd in die dingen en dat kun je ontkennen maar dat is echt zo :stout: het is ook niet echt interesse maar het is omdat ik het zeker wil weten. mijn vriendin en ik hebben van alles erover gezocht maar zij zegt dat je er niet zwanger van kan worden en ik zeg van wel, dan zitten we maar te kibbelen erover. het is niet echt onzeker denk ik.

Pagina's : [1] 2 3