Bekijk volle/desktop versie : Luister naar de Quraan en niet naar Anashied! - Shaykh Fawzaan



16-05-2011, 22:07
Moge Allaah het goede voor u bepalen. Deze vragensteller zegt: Wat is het oordeel over het luisteren naar Islamitische Anashied, zoals zij beweren? Zie het antwoord van Shaykh Saalih Fawzaan (moge Allaah hem beschermen).


http://www.youtube.com/user/IbrahimIbnMohammed?feature=mhee#p/u/0/ym5QvsmE0PU

16-05-2011, 22:10


Shaych al-'Allaamah Saalih al-Fowzaan

Vraag: Er wordt veel gesproken over Islaamitische anaashied, en er word gezegd dat het toegestaan is en er word gezegd dat het een alternatief is voor muziek bandjes, dus wat is uw visie?

Antwoord: Deze benaming is niet juist, het is een nieuwe benaming, want er wordt geen Islaamitische anaashied genoemd in de boeken van de selef (voorgangers). En het is bekend dat de Soefiyyah (soefies) degenen zijn die al-anaashied nemen tot hun geloof en zij noemen het as-Samaa`. En in onze tijd toen er vele groeperingen en sekten ontstonden, kwam er voor elke groep of sekte opzwepende anaashied en zij noemen het Islaamitische anaashied, deze benaming daarvoor is niet juist, het is dus niet toegestaan om deze anaashied te nemen en te verspreiden tussen de mensen. Wa billaahit-Tawfieq.
http://ieslaam.blogspot.com/2009/08/over-anaashied.html


koran sites:
http://www.assabile.com/
http://www.mp3quran.net/
http://audio.islamweb.net/audio/inde...page=qareelast
http://quranicaudio.com/
http://www.tvquran.com/
http://www.quranflash.com/en/index.html#
http://www.dekoraan.nl/

07-06-2011, 15:48
Recitatie van Vers 284 t/m Vers 286 van Soerah al-Baqarah door Shaykh Mohammed ibn Abdul-Wahhaab al-Wassaabie (moge Allaah hem beschermen).


http://www.youtube.com/user/IbrahimIbnMohammed?feature=mhee#p/u/0/jnh0FQH5gNM

07-06-2011, 15:55
soubhanallah
up