Bekijk volle/desktop versie : Spaanse media pakken groots uit met 'verdacht' gesprek Schuster-Forlán(filmpje)



13-05-2011, 23:39
Diego Forlán lijkt aan zijn laatste weken bij Atlético Madrid bezig. De aanvaller komt niet in de plannen van Quique Sánchez Flores voor en dat heeft de werkrelatie er niet beter op gemaakt. Zo lagen de twee voor de ogen van de voltallige selectie al een paar keer in de clinch. Het bestuur wil de Uruguayaan in de zomermaanden slijten en zijn toekomst lijkt zeer waarschijnlijk in Turkije te liggen.

Al enkele dagen wordt hevig gespeculeerd over de vermeende, concrete interesse van Besiktas. Vrijdag nam de televisiezender Cuatro een gesprek op tussen Forlán en voormalig Besiktas-trainer Bernd Schuster, zonder dat zij ervan afwisten. Forlán toonde interesse in Istanbul. "Een zeer drukke stad en ook heel groot", verzekerde Schuster, die twee maanden geleden de handdoek in de ring gooide. De beelden werden onmiddellijk door alle Spaanse televisiezenders en websites overgenomen.

"Veel verkeer?", vroeg Forlán zich af. Het antwoord van Schuster was duidelijk. "Absoluut, daar kun je met je auto bijna niet doorheen. Je wordt er gek van, maar het is een mooie stad." Het contract van Forlán, die dit seizoen maar acht keer scoorde, loopt in de zomer van 2013 af. De Zuid-Amerikaan speelde in het verleden voor onder meer Manchester United en Villarreal.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=137301


14-05-2011, 00:56


maaar wel 3 mooie goals tegen raja casablanca