Bekijk volle/desktop versie : 'Juventus en Real praten over spelersruil'



13-05-2011, 08:11
In Italië is de geruchtenstroom met het oog op het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan. Volgens Italiaanse media hebben Juventus-directeur Beppe Marotta en Real Madrid-president Florentino Perez donderdag met elkaar gesproken.

Over het doel van de gezamenlijke lunch doen diverse geruchten de ronde in Italië. Zo zou Marotta, die werd geassisteerd door Fabio Paratici, diverse spelers van Real Madrid hebben besproken met Perez. De Oude Dame maakt een teleurstellend seizoen door en zou in Madrid een aantal versterkingen willen ophalen. Naar verluidt is er belangstelling voor aanvallers Karim Benzema (foto), Gonzalo Higuain en middenvelder Lassana Diarra.

Daarentegen zou Real mogelijk enkele spelers uit Turijn willen oppikken. Trainer José Mourinho zou onder andere Amauri op zijn verlanglijstje hebben staan. De Portugees sprak in het verleden al zijn sympathie uit voor de aanvaller, die dit seizoen door Juventus op huurbasis is ondergebracht bij Parma. Het vertrek van een aantal spitsen zou mogelijk ruimte maken voor de komst van Amauri. Mogelijk zal er een spelersruil toegepast worden.

Ook zou Real belangstelling tonen voor Giorgio Chiellini. De verdediger werd de voorbije jaren al vaker gelinkt aan de Spaanse grootmacht, alhoewel hij onlangs aangaf niet open te staan voor een vertrek bij Juventus.


BRON : http://WWW.VOETBALPRIMEUR.NL