Bekijk volle/desktop versie : hulp in nood



10-05-2011, 15:52

Citaat door hiyaablover_:
Belangrijk - kunnen jullie even kijken bi idnillaah

--------------------------------------------------------------------------------

Assalamu ‘alaykum,

De familie die deze hulpoproep voor de desbetreffende familie heeft gevraagd ken ik persoonlijk, de gegevens/foto's/bericht mogen doorgestuurd worden. Moge Allaah soebhana wa ta'ala eenieder rijkelijk belonen die op wat voor een manier hieraan meewerkt, en de familie waar het om gaat bijstaan, en geven wat hen nodig hebben en hun situatie verbeteren. Ameen.)

Directe link:
Hulpoproep voor gezin in Kosovo

Het volgende is een hulpoproep voor een gezin in Kosovo. Dit gezin heeft het financieel gezien erg moeilijk. De vader van het gezin heeft geen werk meer en moet zijn zieke vrouw en zes kinderen zien te onderhouden. Van zijn vrouw is niet duidelijk wat ze heeft, en om een goede dokter te zien, is geld nodig. De meeste familie van dit gezin is omgekomen tijdens de oorlog. Het gezin heeft weinig te eten en woont in een slecht huis (zie bijgevoegde foto’s). Daarom willen wij bij deze een oproep doen aan eenieder om dit gezin met een donatie te steunen, zodat zij in ieder geval genoeg te eten hebben en de moeder naar de dokter zou kunnen.

Donaties kunnen gestort worden op rekeningnummer 3892629, ten name van E. Faniqi te Soest en onder vermelding van ‘hulp gezin Kosovo’.

Voor degenen die vanuit het buitenland geld willen storten, zijn de gegevens als volgt:

IBAN nummer: NL27INGB0003892629
BIC code: INGBNL2A





Voor meer foto's van de familie en afbeeldingen (wist niet of foto's van gezichten op dit forum mochten. zie link bovenaan
.