Bekijk volle/desktop versie : Moskee gaat dicht tenzij jij helpt alles is welkom



09-05-2011, 22:06
Assalam aleikum warahamtoullahi wabarakatouh,

Beste zuster/broeder,

Moskee al-Mouahidin in Ede, die bekend staat om haar conferenties, lezingen en lessen, heeft afgelopen week het vonnis uitgesproken gekregen in haar nadeel van ca. €610.000 . De moskee heeft een termijn van 2 weken gekregen.

We kunnen het ons niet voorstellen dat volgende week het slot op de moskee gaat! Subhanallah, dit mag echt niet gebeuren! Op dit moment zijn we overgestapt op noodmiddelen; Iedereen die geld kan lenen aan de moskee (mensen met spaargeld?) kan dit lenen aan de moskee en een leencontract krijgen! (Je kunt zelf aangeven wanneer je het geld terug wilt!) Zo kunnen we hopelijk de schuld afbetalen bij de niet-moslims, eind deze week nog.

Iedereen is er wel van op de hoogte dat rente een grote zonde is. Vandaar dat het niet alleen een oplossing is, dat de moskee niet wordt gesloten, maar ook dat wij als moslims geen spaargeld op de bank (moeten) hebben staan! Leen je spaargeld daarom veilig aan de moskee, help de broeders en zusters in Ede ermee, en weet dat Allaah de helft van je lening sowieso zal schrijven als Sadaqa! Allaah zal je nog meer en nog meer belonen voor de intentie die je hebt bij het geven van de lening!

We hebben nog maar één week! Het kan toch niet dat de niet-moslims straks onze moskee afnemen? En er zijn zeker mensen onder hen die ernaar uitkijken dit te doen!!!!


Op http://www.al-iemaan.com kun je online doneren. Voor een lening (PLZ!) kun je bellen naar het moskeebestuur: 0318-619304.

Moge Allaah over jullie allen waken, deze ummah bijeen brengen en alle problemen van ons verhelpen!

Wa assalam aleikum,


Contact:

Stichting Moslims
Postbus 8133
6710 AD Ede
Tel: 0318-619304
http://www.al-iemaan.com



Degenen die beweren in voetsporen te willen treden van de vrome metgezellen(innen) zoals, Aboe Bakr, Omar ibn Al Khattaab & Aicha ( Moge Allah weltevreden met hun zijn) kunnen dit nu in daad bekrachtigen!!




STUUR DOOR!!!!

09-05-2011, 22:12


http://forums.hababam.nl/archive/index.php/t-121895-p-3.html Op de laatste pagina heeft men over "nog maar 60.000 moeten....."