Bekijk volle/desktop versie : Jongen krijgt 'verkrachter' op voorhoofd na mishandeling



05-05-2011, 14:08
In de Amerikaanse staat Oklahoma hebben jongeren vorige maand een kennis aangevallen met een stroomstootwapen, waarna ze hem tatoeëerden en halfdood sloegen. De 18-jarige Stetson Johnson verbleef bij een vriendin in Oklahoma City, de 25-jarige Kimberly Vergara (25).
Vergara viel Johnson plots aan, en kreeg daarbij de hulp van twee mannen en een vrouw. Ze wilden Johnson naar eigen zeggen straffen nadat een van de vrouwen hem beschuldigde van seks met haar te willen.

Tattoo
De vrouwen zouden een stroomstootwapen in Johnsons genitaliën hebben geduwd terwijl de mannen 'rapest' - een verkeerde spelling van 'rapist' of 'verkrachter' - op zijn voorhoofd tatoeëerden. Johnson kreeg op zijn borst nog een tattoo die zei dat hij houdt van kleine jongetjes, waarna hij werd vastgebonden en met baseballknuppels werd geslagen tot hij bewusteloos was.

Hulp
De jongen werd voor dood achtergelaten, en kon uiteindelijk hulp zoeken. Hij bracht enkele dagen door in de afdeling intensieve zorgen van het ziekenhuis. Johnson heeft de tattoo op zijn voorhoofd laten bedekken met een barcode, maar wil alles uiteindelijk laten verwijderen wanneer hij daar genoeg geld voor heeft. De verdachten zijn opgepakt.

HLN

Wat zou jij doen?


05-05-2011, 14:09



05-05-2011, 16:40
Genoeg geld voor heeft... wat dacht je ervan dat de daders dat gaan betalen...

05-05-2011, 16:41

Citaat door Petrus:
Genoeg geld voor heeft... wat dacht je ervan dat de daders dat gaan betalen...