Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : 50-50 relatie(allebei betalen)Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7

salicana
06-10-2004, 20:38

hallo meiden/jongens wat als je net met een relatie begint..... date 1=leuk date 2 is super en date 3 is fantastisch...... daarna ga je met elkaar...... je gaat naar de bios... wat drinken... en doet allerlei leuke dingen maar je merkt af en toe dat hij een beetje gierig is... dan sta je voor de bios en loopt ie maar centen bij mekaar te zoeken, tot aan voorschut toe, en dan biedt jij aan om te betalen......ik zelf ben TOTAAAAL niet gierig maar, om nou de bios te betalen??? en wat drinken...... :confused: het is maar 6 euro en een fanta of cola is 3 euro.. ik zelf vindt het een MEGA VOORSCHUT om te betalen en zou het ook nooit doen(maar daarin tegen me vriend verrassen met een leuke boxer of een lekker geurtje) maar voor de rest NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jongens hoe denken jullie erover?????????????????? en zijn er nog meer meiden die dit weleens hebben meegemaakt

sweet_karima
06-10-2004, 21:17
nee mijn vriend betaalt altijd... geld is nooit een probleem geweest bij ons...

sagbie
06-10-2004, 21:46
ik betaal maak je maar geen zorgen meid

meknessia86
06-10-2004, 22:04
Als je een serieuze relatie hebt dan maakt het mij echt niks uit om beiden te betalen. Het lijkt mij juist leuk om zelf eens te betalen voor ons allebei natuurlijk. Ik ben niet echt iemand die daar op let. Wat je niet moet vergten is dat hij het soms ook moeilijk kan hebben op financieel gebied. En dan heb ik het over jongens die aan hun geld op een eerlijke manier komen :) . Maar om een lang verhaal kort te maken; het maakt mij niks uit wie er betaald. :blauwkus:

merjemke
06-10-2004, 22:29

ik denk dat het beetje genant is voor de jongen... maar ik vind het sowieso niet eerlijk dat hij altijd zou moeten.

mihan
06-10-2004, 23:17
Ik betaal altijd, maar ik verwacht wel dat ze het wel een paar keer aanbied om te betalen. Ik wil niet dat ze het vanzelfssprekend gaat vinden. Ik heb liever dat ze haar geld besteed aan haarzelf. make up, kleren, schoenen Girls need the money to shop!!

meknessia86
07-10-2004, 08:43
Ik betaal altijd, maar ik verwacht wel dat ze het wel een paar keer aanbied om te betalen. Ik wil niet dat ze het vanzelfssprekend gaat vinden. Ik heb liever dat ze haar geld besteed aan haarzelf. make up, kleren, schoenen Girls need the money to shop!! Ja oke dat is wel te begrijpen, maar zou jij het dan ook niet een keer prettig vinden als zij betaald? Het gaat niet eens om het geld, maar meer om het gebaar zelf :)

paprika
07-10-2004, 09:21
Hola, Totaal niet mee eens met deze stelling! Waarom zou een jongen altijd moeten betalen? Misschien probeert ie dat zoveel mogelijk, maar als ie daardoor in financiƫle problemen kan worden gebracht, dan kan de dame best wel een handje meehelpen! Met je:' Cola kost maar 3 euro!' 1x cola = 3 euro 2 personen = 6 euro per dag...als je elkaar vaak ziet, dan kan dat bedrag aardig hoop oplopen. En dan heb ik het alleen over de drank! De groeten van de groenteman! p.s. haal een pakje gevulde koek en blikje van de Aldi.. veel goedkoper :o

HEX
07-10-2004, 09:30
je hebt helemaal gelijk mihan...ik vind het eigenlijk ook niet kunnen dat een meisje steeds verwacht dat een jongen betaalt...maar de jongen hoort te betalen ...vind ik althans..en als een meisje het aanbiedt dan moet de jongen weigeren...ZO HOORT HET!!!!

khouribgia20
07-10-2004, 10:22
De groeten van de groenteman! p.s. haal een pakje gevulde koek en blikje van de Aldi.. veel goedkoper :o[/QUOTE] AFKNAPPER ZOU DAT ZIJN :maf:

mervet
07-10-2004, 11:02
je hebt helemaal gelijk mihan...ik vind het eigenlijk ook niet kunnen dat een meisje steeds verwacht dat een jongen betaalt...maar de jongen hoort te betalen ...vind ik althans..en als een meisje het aanbiedt dan moet de jongen weigeren...ZO HOORT HET!!!! en als jij nou aanbied om te betalen en hij laat het toe wat doe je dan (met de achterliggende gedachte hij zegt toch nee ik betaal)

meknessia86
07-10-2004, 16:15
Hola, Totaal niet mee eens met deze stelling! Waarom zou een jongen altijd moeten betalen? Misschien probeert ie dat zoveel mogelijk, maar als ie daardoor in financiƫle problemen kan worden gebracht, dan kan de dame best wel een handje meehelpen! Met je:' Cola kost maar 3 euro!' 1x cola = 3 euro 2 personen = 6 euro per dag...als je elkaar vaak ziet, dan kan dat bedrag aardig hoop oplopen. En dan heb ik het alleen over de drank! De groeten van de groenteman! p.s. haal een pakje gevulde koek en blikje van de Aldi.. veel goedkoper :o Juist dat bedoel ik :)

mjam
07-10-2004, 16:27

Gewoon om en om, de man hoeft toch niet altijd te betalen.. Het moet gewoon van beiden kanten komen..

casa_babygurl3
07-10-2004, 16:48
OM EN OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! als je een lange relatie hebt TOCH?!

cj_tetuani
08-10-2004, 21:42
hallo meiden/jongens wat als je net met een relatie begint..... date 1=leuk date 2 is super en date 3 is fantastisch...... daarna ga je met elkaar...... je gaat naar de bios... wat drinken... en doet allerlei leuke dingen maar je merkt af en toe dat hij een beetje gierig is... dan sta je voor de bios en loopt ie maar centen bij mekaar te zoeken, tot aan voorschut toe, en dan biedt jij aan om te betalen......ik zelf ben TOTAAAAL niet gierig maar, om nou de bios te betalen??? en wat drinken...... :confused: het is maar 6 euro en een fanta of cola is 3 euro.. ik zelf vindt het een MEGA VOORSCHUT om te betalen en zou het ook nooit doen(maar daarin tegen me vriend verrassen met een leuke boxer of een lekker geurtje) maar voor de rest NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jongens hoe denken jullie erover?????????????????? en zijn er nog meer meiden die dit weleens hebben meegemaakt Sorry, maar als ik zo lees wordt ik boos. Als je voor elkaar kiest speelt geld geen grote rol

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7