Bekijk volle/desktop versie : Dronken scholier door het lint



25-04-2011, 10:12
Dronken scholier door het lint

BERLIJN - In de metro van Berlijn is een man aangevallen door twee andere mannen.


Op beelden van een camera is duidelijk te zien dat het 29-jarige slachtoffer op de metro zat te wachten. Hij werd uitgedaagd door twee mannen die duidelijk op ruzie uit waren. Hij kon er een van zich afduwen, maar de andere sloeg hem neer, waarschijnlijk met een fles.

Toen het slachtoffer eenmaal op de grond lag, trapte een van de daders hem viermaal tegen en op zijn hoofd, waarna hij een soort vreugdedansje uitvoerde. Op het moment dat de dader het slachtoffer weer tegen zijn hoofd wilde schoppen, kwam er een toerist uit Beieren tussenbeide. De agressieveling rukte zich los en sloeg samen met zijn metgezel op de vlucht. Een getuige belde intussen de politie, maar de twee geweldplegers ontkwamen.

Nadat de politie de beelden van een bewakingscamera openbaar had gemaakt, meldde de dader zich. Het gaat om een achttienjarige scholier. Hij zei dat hij dronken was en op ruzie uit was. Hij had het ook al bij anderen geprobeerd. Zij eveneens achttienjarige metgezel meldde zich de volgende dag. De hoofddader wordt poging tot doodslag ten laste gelegd, zijn metgezel mishandeling. In afwachting van hun proces zijn de twee op vrije voeten gesteld.

Het slachtoffer ligt met zwaar hoofdletsel in het ziekenhuis, maar is inmiddels buiten levensgevaar. Hij was op weg naar huis na een avondje darten met vrienden.


http://www.telegraaf.nl/buitenland/9621048/__Dronken_scholier_door_het_lint__.html?sn=binnenl and,buitenland


de beelden:

http://www.bild.de/news/inland/schlaegerei/rettete-junger-bayer-dem-opfer-das-leben-17567474.bild.html

25-04-2011, 11:12


na verhoor mocht die agressieve boom van een vent naar huis terwijl hij bijna deze man dood heeft getrapt.