Bekijk volle/desktop versie : Anoniem persoon nog steeds vermist



14-04-2011, 23:07

Anoniem persoon nog steeds vermist
Ook lichaam nog steeds spoorloos

Het lichaam van de anonieme persoon die sinds maandagavond wordt vermist, is nog altijd niet gevonden. Ook de identiteit van de vermiste is voorlopig niet bekend. De Dienst Nationale Recherche is sinds dinsdagochtend bezig met een grootschalige zoekactie door heel Nederland, vooralsnog zonder resultaat. Inmiddels is er een Amber Alert uitgegeven voor de persoon.

De politie en het Landelijk Bureau Vermiste Personen staan voor een raadsel. John Hagelman, korpschef van het politiekorps Rotterdam-Rijnmond, ziet weinig kansen op een goede afloop: “We hebben zeer weinig aanknopingspunten. Het is volstrekt onduidelijk om wie het gaat, waardoor je bijvoorbeeld niet kunt nagaan waar hij of zij voor het laatst is gezien. We doen er echt alles aan om het lichaam van de vermiste te vinden, juist ook omdat dat we dan meer kunnen zeggen over de identiteit van deze persoon. Bovendien kun je aan de hand van iemands lichaam heel eenvoudig een signalement opstellen, wat de opsporing in een stroomversnelling zou kunnen brengen.”

Herbert Wansink, woordvoerder van het Landelijk Bureau Vermiste Personen ontkent dat de vermiste betrokkene niet zou bestaan: “Er is duidelijk sprake van een vermissing, dat merk je ook aan alle media-aandacht die er nu is. Het zal echter zeer moeilijk worden deze zaak op te lossen en we moeten dus letterlijk met alle scenario’s rekening houden. Ik durf dan ook niet met absolute zekerheid te zeggen dat het daadwerkelijk een persoon betreft. Het is ook goed mogelijk dat het gaat om een vermiste kat of een stuk hout. Op dit moment kunnen we eigenlijk niets uitsluiten.”

14-04-2011, 23:27


hmmm volgens mij het hem vandaag gezien.