Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Wie heeft ervaring met Remington i-Light IPL5000



14-04-2011, 20:45
Wie heeft ervaring met Remington i-Light IPL5000

Glad en zijdezacht: Houdt u alles graag glad en zijdezacht? Dan is de Remington i-Light IPL5000 hét apparaat waarnaar u op zoek bent. Dit ontharingsapparaat verwijdert haartjes namelijk door middel van korte lichtflitsen. Als u deze machine vlak na het scheren gebruikt, vallen de haartjes er na ongeveer 14 dagen vanzelf uit.De eerste haartjes vallen zelfs al in de eerste dagen weg. En daarna blijven ze ook direct weg. Tot 12 weken maar liefst! Wel zo fijn dus als u altijd glad voor de dag wilt komen.


Geen verkleuring van de huid: Als u haar verwijdert met licht, is het natuurlijk wel zaak dat de UV-straling eruit wordt gefilterd. Want anders hebt u kans dat de huid verkleurt. De Remington i-Light IPL5000 is daarom voorzien van een UV-filter. Deze houdt de potentieel gevaarlijke straling tegen. Overigens is de Remington i-Light IPL5000 niet voor alle huiden geschikt. Bij gebruik op donkere huiden kunnen namelijk huidirritaties of zelfs brandwonden optreden.

Wie heeft hier ervaring mee. Helpt het echt. Als het echt helpt dan wil ik er een kopen. Beter dan telkens naar de schoonheidsspecialist.