Bekijk volle/desktop versie : Lekkere za3loek recept please



31-03-2011, 14:31
de titel zegt het al

dus plaatsen

31-03-2011, 16:24


Dit is een paprika za3louk je kunt hier ook kleine stukjes aubergine aan toevoegen..recept is van sabria2000


Citaat:

Citaat door sabria2000:


Charmila met paprika
Benodigdheden:
1 grote ui
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
500 gram tomaten of 1 blikje tomaten
2 teentjes knoflook
Koriander
Peper
Zout
Komijn
Paprikapoeder
Nootmuskaat
Cayennepeper

Bereiding:
Gril de paprika’s en doe ze daarna in een plastic zak. Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes. Schil de tomaten en pureer ze in een keukenmachine. Snijd de koriander fijn.
Ontvel de paprika’s en was ze en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze in kleine stukjes. Bak in een koekenpan de ui glazig en voeg de geperste knoflook toe. Voeg daarna de paprika toe en laat dit meebakken. Voeg de tomaten toe en breng het op smaak met de kruiden en koriander. Voeg 1 glas water toe en laat het sudderen. Voor het opdienen voeg je 1 eetlepel suiker toe.


31-03-2011, 18:00
Dit is hoe ik het maak.

aubergine koken of stomen.
Dan in kleine stukjes snijden.

Scheut olijfolie in de pan.
stuk of 3 knoflookteentjes hangt af van hoeveel aubergines je gebruikt.
heel kort aanfruiten, dan fijn gesneden tomaten derbij 1 of 2.
Wat kasbor en ma3ednous erbij.
Zout, peper, paprikapoeder, harissa, komijn.
Je kan het geheel een beetje prakken, maar hoeft niet.

et voila.

01-04-2011, 13:55

Citaat door BenisaidGirlL:
Dit is een paprika za3louk je kunt hier ook kleine stukjes aubergine aan toevoegen..recept is van sabria2000


bedankt meid, lijkt me een lekkere za3loek!

01-04-2011, 13:58



Citaat door Am_Ni:
Dit is hoe ik het maak.

aubergine koken of stomen.
Dan in kleine stukjes snijden.

Scheut olijfolie in de pan.
stuk of 3 knoflookteentjes hangt af van hoeveel aubergines je gebruikt.
heel kort aanfruiten, dan fijn gesneden tomaten derbij 1 of 2.
Wat kasbor en ma3ednous erbij.
Zout, peper, paprikapoeder, harissa, komijn.
Je kan het geheel een beetje prakken, maar hoeft niet.

et voila.



bedankt voor je reactie en recept natuurlijk!

01-04-2011, 13:59
nog meer za3loek recepten??????????? het liefst met aubergine.....