Bekijk volle/desktop versie : (Wilders: Profeet Mohammed had hersentumor)!! [De tumor genaamd Wilders] !



31-03-2011, 00:57


De tumor genaamd Wilders



Wilders voelt zich in een hoek gedrukt nu de rechter heeft besloten dat hij alsnog vervolgd wordt. En zoals wij allen weten: een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het AD kopte vandaag met een artikel waarin Wilders kwaad spreekt over onze Profeet Mohammed (vrede zij met hem).

Het is duidelijk dat de zieke geest van Wilders het niet kan laten om zijn eigen tekortkomingen op andere mensen te projecteren. Deze keer denkt hij een tumor te zien in andermans hoofd, terwijl hij zelf een rondlopende tumor is. Hij hoeft slechts in de spiegel te kijken om dit te beseffen.

Het wordt tijd voor Nederland om deze tumor genaamd Wilders serieus te nemen. Want het is duidelijk dat deze tumor zich aan het uitspreiden is over de hele samenleving. Wij vragen dan ook de autoriteiten om hun verantwoordelijkheid te nemen en deze man te muilkorven. Zijn gedrag heeft namelijk niets te maken met de vrijheid van meningsuiting. Dit is pure provocatie richting de moslims.

Team al-Yaqeen
30 maart 2011



http://www.al-yaqeen.com/nieuws/nieuws.php?id=1888



De tumor genaamd Wilders


http://www.youtube.com/watch?v=Exk7o1RYJuk


31-03-2011, 11:15


Wat heeft men aan een geluidsbestand van Ali Al-Qarni? Het is wel mooi deze Shi'r al-Hidjaa, alleen is het niet te begrijpen voor iedereen, zelfs de doorsnee Marokkaan begrijpt er niks van...

Ik bedoel, we moeten echt iets beters uit de kast halen willen we de massa bereiken en overtuigen!