Bekijk volle/desktop versie : Wil je ook je medemens helpen?



22-03-2011, 10:46
En wat gij ook (weldadig) besteedt, Hij (God) zal het teruggeven en Hij is de beste Voorziener. [34:39]

Stichting stade is bezig met een nieuw project op te starten voor Marokkaanse ouderen die hulp nodig hebben. Dit project is opgestart omdat Marokkaanse ouderen veel op de achtergrond blijven, terwijl zij de hulp hard nodig hebben. De stap om zich aan te melden bij een organisatie die hulp biedt nemen zij vaak niet, omdat ouderen vaak problemen hebben met de Nederlandse taal en mogelijk de Nederlandse voorzieningen niet kunnen vinden.

Help je medemens zoals je later ook geholpen wilt worden.

De Algemene Hulpdienst van Stichting Stade zoekt (Marokkaanse) vrijwilligers, die regelematig een klusje willen doen voor Marokkaanse ouderen.

Bijvoorbeeld:
- Gezellig een kopje thee drinken
- In de tuin werken
- Een klusje in huis doen
- Helpen met de post

Meld je aan bij de algemene hulpdienst! We bieden je scholing, begeleiding en brengen je in contact met Marokkaanse ouderen die hulp nodig hebben. Je bepaalt zelf wie je wilt helpen en hoeveel tijd je wilt besteden aan dit vrijwilligerswerk. We houden rekening met de voorkeuren van de vrijwilliger.

Meer weten?
Bel Ilija Rodermans (030-2361759 of 0620800984, ma, di, vr). Wil je graag een Marokkaanse vrijwilliger spreken, bel dan op vrijdagmiddag.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, alleen of met familie en vrienden.

Stichting Stade, Pieterskerkhof 16, 3512 JR Utrecht, http://www.stichtingstade.nl,
KvK 4118669