Bekijk volle/desktop versie : Been passeert Gill Swerts



19-03-2011, 08:31
De kans is groot dat Feyenoord-trainer Mario Been komende zondag tegen Roda JC Kerkrade Gill Swerts passeert ten faveure van Kelvin Leerdam. Door het niet meespelen van Swerts keert Leroy Fer terug in de basis. Dit wees de training van donderdagmiddag uit.

Ook niet uit te sluiten valt dat Leerdam op het middenveld blijft staan en Leroy Fer op de rechtsbackpositie wordt neergezet. Fer speelde in 2008 al vier keer op die positie. De middenvelder speelde destijds op die plek in de uitwedstrijden bij De Graafschap, Ajax en Heracles Almelo en in het thuisduel met Vitesse.

Georginio Wijnaldum is voor de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade fit. De middenvelder verzwikte in de thuiswedstrijd van afgelopen weekend tegen NAC Breda zijn enkel. Doelman Erwin Mulder neemt zijn positie in het doel weer over van Rob van Dijk. De ervaren doelman verving in de laatste twee wedstrijden Mulder, die afwezig was na het overlijden van zijn vader. De geschorste Stefan de Vrij zal worden vervangen door Andre Bahia.


--


19-03-2011, 08:58


het werd tijd, maakte blunder na blunder

19-03-2011, 10:35
hij heeft Feyenoord echt punten gekost, maakte elke wedstrijd een cruciale fout.