Bekijk volle/desktop versie : Algerijnse krant: El Hamdaoui???????????????



17-03-2011, 15:39
http://www.algeriesoir.com/algerie-presse/160311-o-est-el-hamdaoui.html

17-03-2011, 15:41


... Abdelilah Bagui (Shabab Al Hoceima), Abdelfattah Boukhriss (Standard Luik / BEL), Mohamed Amine El Bakkali (FUS Rabat) Abdenbi Lahrari (Maghreb Fes), Mohamed Amine Nejmi (Olympique Khouribga), Hassan Schieten (Raja Casablanca ) en Mounir El Hamdaoui (Ajax / Hol).

Als voor de eerste zes en actief zijn in de lokale competitie, het leek vanaf het begin duidelijk, aangezien Gerets had gepland om de lijst uit te breiden om te kunnen baseren op andere elementen in Botswana in een vriendelijke deal, maar de uitvoering afstand van El Hamdaoui, de inwoner van Ajax Amsterdam, heeft verrast de meeste van onze buurlanden, met name de voormalige AZ Alkmaar spits is een van de solide basis die Gerets kon rekenen. Maar om redenen die alleen de Belgische coach weet dat hij niet heeft gevangen in zijn lijst.

Marokkanen in shock

Zodra de lijst van spelers bekendgemaakt, Marokkanen gebombardeerd de technische staf aan het hoofd Gerets, door scherpe opmerkingen via diverse fora en gespecialiseerde sites op het grote doek. Sommigen konden hun ogen niet geloven, merkt de afwezigheid van de voormalige Nederlandse seriële topscorer, was een van de fans zelfs toe om te zeggen dat hij een Hamdaoui voorkeur met een been tot op zekere hoofden te zien, zelfs de Chamakh lijkt niet aan de Marokkaanse publiek te overtuigen.

Daarom Gerets zou hebben buitenspel gezet

Op gespannen voet met zijn club leiders, werd de Ajax-spits opnieuw geselecteerd na zijn terugkeer op voorwaarde dat zijn verzoening met zijn coach Frank De Boer. Maar Gerets besliste anders!

De Marokkaanse bondscoach is onverzettelijk en weigert om de malaise El Hamdaoui uit te leggen op een objectieve en geeft de voorkeur aan een uitleg vragen elke keer verwijzend naar de situatie van de speler in zijn club. Een uitleg niet overtuigend in de ogen van onze buren, en minder onpartijdige naar de speler die gaat door een moeilijke periode in zijn carrière, net als Marouane Chamakh. Toch is de laatste, die kombuis bij Arsenal, heeft de steun van Gerets. De coach ontkende dat hij Mounir gaf het zeer eenvoudig om Chamakh Reserve luxe in de Gunners? In ieder geval de vraag die liefhebbers van de Atlas Lions lijken te willen Gerets, wiens keuzes zijn al in het gedrang te vragen.

Niet-sportieve redenen?

Het is dus niet echt voor sportieve redenen dat Mounir El Hamdaoui is tijdelijk verwijderd uit de elite-groep, althans dat is wat sommigen hebben voorgesteld Marokkanen, want als dat zo is, Gerets, trouwe haar principes, zou hebben gemaakt van de dezelfde beslissing Marouane Chamakh. Er blijft een gebrek aan inzet en het buitensporige gedrag van de speler die ontluistering haar imago en woedend zijn fans sinds zijn straf tegen Togo missen in de kwalificaties voor het WK 2010.

Een ding is zeker, Gerets, door het vinkje de naam van El Hamdaoui uit de lijst, zullen we een grote dienst hebben bewezen, hij ontkende ook dat zijn keuze, Marokko en de auteur van de enige winnende doelpunt van de Leeuwen van Atlas ambtenaar in de twee jaar (tegen Tanzania).

Echter, ondanks de afwezigheid van El Hamdaoui dat meer dan een manier verstoort de sportieve publiek van Marokko, in een poging een of andere manier om de echte redenen te begrijpen, de lokale pers blijft zeggen dat het 'onbetwiste keuze, want voor hen, Gerets blijft de enige meester, kan zijn keuze worden bezien, maar nooit in twijfel getrokken ...

17-03-2011, 16:41
is dit een vertaling van babelfish ofzo? wtf