Bekijk volle/desktop versie : - [Alle updates van Selefienederland.nl]



14-03-2011, 18:32

Bismi l-Laahi r-Rahmaani r-Raheem[/FONT][/SIZE]



[SIZE="2"][FONT="Tahoma"]

Laatste update: 12-03-2011

[/FONT][/SIZE]

[SIZE="4"]____________[/SIZE]

[SIZE="4"][FONT="Tahoma"]Wees geen schaap ! Leugens Team al-Yaqeen deel 2[/FONT][/SIZE]



[SIZE="3"][FONT="Tahoma"]

Een antwoord op het artikel van Team al-Yaqeen "Wees geen vlieg" met hierin het recente antwoord van Shaykh Saalih al-Loehaydaan over het misbruik van zijn woorden over de gebeurtenissen in Egypte en het valselijk toeschrijven aan hem dat hij de voormalige President van Egypte opgeroepen had tot aftreding. En tevens een recente reactie van Shaykh Saalih as-Soehaymie op de revolutionaire vrijdagspreek van de Imaam van Moskee Soennah Fawaaz Djneid.

[/FONT][/SIZE]


[FONT="Tahoma"]

[SIZE="5"][URL="http://selefienederland.nl/site/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=169 &Itemid=26"]Klik hier voor het artikel[/URL]


14-03-2011, 18:39


Bismillahir Rahmaanir Raheem


Citaat:
Aanleiding: Op 4-2-2011 gaf Dhr.Fawaaz Djneid, Imaam en Moefti van Moskee Soennah, een vrijdagspreek in zijn moskee in Den Haag. Onderwerp hiervan was de huidige onrust in de Islamitische landen waaronder Egypte.

De preek bevatte enkele beladen uitspraken gericht tegen de geleerden; het ontkennen van de ahaadieth uit de Soennah die gaan over het gehoorzamen van de leiders van toepassing zijn op de huidige leiders van de arabische landen. De geleerden die wel deze ahaadieth toepassen op de huidige situatie worden door hem beschuldigd en bestempeld als dienaren van de leiders en koningen en vele andere ernstige verwijtingen.
Ook beschuldigt hij de moslimleiders in zijn algemeenheid. Wie de uitspraken van deze imaam wil beluisteren kan terugkeren naar de audio van de desbetreffende preek.

Deze preek is door studenten van kennis in Medinah voorgelegd aan de weledele geleerde Shaykh Saalih as-Soehaymie.

Advies van Shaykh al-'Allaamah Saalih as-Suhaymee (voormalige hoogleraar aan de Islamitische Universiteit te Medinah en bekende prediker en docent in de Moskee van de Profeet in Medinah) aan Fawaaz Djneid (imaam van moskee soennah in Den Haag)

Citaat:

http://www.youtube.com/watch?v=p4kjYYZtqN4&feature=player_embedded#at=188

Kreeg ik toegestuurd.

14-03-2011, 18:39
Djazaak Allaah

14-03-2011, 18:44
Wa djazaaki