Bekijk volle/desktop versie : Heet De ‘spion‘ Die Onze Gegijzelde Mariniers Moesten Oppikken Soms Mabel Wisse Smit?



07-03-2011, 21:12

Citaat door Al-Maroc:
HEET DE ‘SPION‘ DIE ONZE GEGIJZELDE MARINIERS MOESTEN OPPIKKEN SOMS MABEL WISSE SMIT?

Een tip. Niet meer dan dat. Maar interessant genoeg om te publiceren. Temeer daar de overheid door het absurde geblunder inzake de Libische ‘reddingsactie’ -die inmiddels lijkt uit te groeien tot een heuse spionage-crisis- en door het panische zwijgen van de politiek opnieuw alle voeding geeft aan de meest wilde ‘werkhypotheses’ over wat er werkelijk speelde aan de Libische kust bij de golf van Sirte. Hier volgt de tekst van onze tip:

De Helikopter van H.M. Tromp moest 2 mensen oppikken in Libië . Met name 1 Nederlander en een Zweedse dame of in ieder geval een vrouw met een Zweeds paspoort. De man in kwestie werkt 18 jaar bij Royal Haskoning. Micha dat moet in ieder geval een zeer belangrijk persoon zijn om daar een fregat voor af te sturen. Niet geverifieerde info zegt het volgende: Mabel Wisse Smit was in opdracht in Libië om (geld)transacties met Ghadaffi te regelen. Op de terugreis verdwaalde zij in de woestijn en werd door Erik Oostwegel van Royal Haskoning naar Sirte gebracht om opgepikt te worden door de helikopter. Khadaffi houdt de helikopter vast tot zijn geldtransactie veilig is? Inmiddels is Mabel veilig en kan Beatrix naar Oman.In die tijd was ook toevallig ?? oud minister van buitenlandse zaken Verhagen spoorloos!

Via Google weten we inmiddels dat deze informatie -los van ons- ook onze vrienden van Geennieuws heeft bereikt. Op deze site staat zelfs nog aanvullende info over de Young Global Leaders Club waarvan zij lid zou zijn samen met de meest ‘prominente’ zoon van Ghadaffi en dat haar agenda van deze periode haar inderdaad in de regio plaatst. De genoemde Erik Oostwegel is de CEO van Royal Haskoning, een van de grootste ingenieursbureau’s van Nederland. Samen met Mabel Wisse Smit zou dit duo absoluut een groots opgezet en peperduur leger-ingrijpen kunnen verklaren. De ‘Zweedse dame’ uit het nieuws is dan een mystificatie van Mabel. Eerder berichtte deze site al over de belangen van Ghadaffi in Fortis-ABN Amro; volgens een bron worden deze belangen nu gehouden in Ageas, een rechtsopvolger van Fortis. Hier meer belangwekkende achtergronden over het Ghadaffi-zakenimperium. Op basis van deze informatie is er dus reden genoeg voor Nederland om ‘geldzaken’ te regelen met Ghadaffi. Is het verbazingwekkend dat Mabel Wisse Smit hiervoor zou zijn ingezet als zij een goede bekende is van Saif-al-Islam, de ‘CEO’ van Ghadaffi Inc? Verbaast het dat ROYAL Haskoning wordt ingezet als er problemen ontstaan en dat zelfs de hoogste man er op uit wordt gestuurd de zaak vlot te trekken? Wekt het tenslotte verbazing dat de paniek vervolgens dusdanig verwoestend toeslaat, dat er een chaotisch georganiseerde ‘reddingsactie’ op touw wordt gezet die vervolgs eindigt met de gijzelneming van de drie mariniers -nadat overigens Mabeltje en Erik Oostwegel op nog onbekende wijze in veiligheid zijn gebracht via de ambassade in Tripoli? Vragen, vragen, vragen….
.

07-03-2011, 21:22


Het zou toch niet...?

07-03-2011, 21:29
Zoals we ons nog herinneren is de vriendenschaar van Mabel Wisse Smit divers en breed. Deze golddigger heeft immers gezeild (en het gedaan) met opmerkelijke mensen. ("Zij was die wijf van die lange&quot.
En tot gisteren zat ze ook in de Young Global Leaders Club, een 'elitenetwerk van invloedrijke prominenten' samen met de belangrijkste zoon van Ghadaffi. Diens brein, zullen we maar zeggen. Dat die man niet helemaal de westerse Young Global Leaders mentaliteit had wist iedereen al, behalve Mabel en haar vrienden. Of die vonden dat niet zo erg - misschien kon ie goed zeilen.
Maar toen Saif al Islam (het Zwaard van de Islam) zondagnacht dreigde dat er in Libië, namens zijn familie, 'rivieren van bloed zullen vloeien', zagen de Young Leaders in dat ze een foute vriend hadden.
Hij is geschorst. Dus misschien mag hij terugkomen, als hij toch weer invloedrijk wordt, je weet het maar nooit.
Hoe hij daar ooit lid is geworden is ook een interessante vraag.
Europa was nooit vies van het geld dat de familie Ghadaffi rijkelijk rondstrooide. Zelfs in academische kringen waren de Ghadaffis welkom. Zo accepteerde de London School of Economics een donatie van 1,5 miljoen Britse pond van het Ghadaffi International Charity and Development Foundation. In ruil kreeg zoon Saif al-Islam Gaddafi - die aan het hoofd van de Foundation staat - in 2008 een doctoraat (PhD) in politieke theorie.
De thesis van de jonge Ghadaffi droeg de titel "The Role of Civil Society in the Democratisation of Global Governance Institutions" en lijkt wel een klassieker in zijn genre. Namen van politieke filosofen als John Rawls, David Hume en anderen vliegen je rond de oren.

Saif al-Islam Ghadaffi zelf geeft in het voorwoord volgende omschrijving van zijn thesis:
Het belangrijkste doel van deze thesis is het potentieel te onderzoeken voor een concept van Collectief Management om zo een democratischer en moreel rechtvaardiger systeem van globaal bestuur te ontwikkelen, dat de rechten van individuen erkent... en specifiek de focus legt op de uitbreiding van de macht van de CSO's (Civil Society Organisations/Burgermaatschappelijke organisaties) om zo de ondervertegenwoordigden in het bestaande systeem een krachtigere stem te geven.

In 1993 had Wisse Smit een relatie met Mohammed Sacirbey, op dat moment VN-ambassadeur van Bosnië en Herzegovina en ook een global young leader. Volgens een NIOD-rapport over Srebrenica werden Sacirbey en Wisse Smit door ambtenaren aangewezen als de enige twee personen buiten het Nederlandse politieke en ambtelijke circuit die invloed uitoefenden op het Nederlandse beleid ten aanzien van de Balkan.
Sacirbey wordt nu door zijn land gezocht wegens grootschalige verduistering van hulpgeld. Internationaal Opsopringsverzoek. Hij zit in de VS, die hem niet wil uitleveren.
De vriendschap met Mabel schijnt sindsdien bekoeld.
http://www.welingelichtekringen.nl/11610-saif-al-islam-ghadaffi-niet-langer-bevriend-met-onze-mabel.html

07-03-2011, 22:17

Citaat door Al-Maroc:
HEET DE ‘SPION‘ DIE ONZE GEGIJZELDE MARINIERS MOESTEN OPPIKKEN SOMS MABEL WISSE SMIT?

Een tip. Niet meer dan dat. Maar interessant genoeg om te publiceren. Temeer daar de overheid door het absurde geblunder inzake de Libische ‘reddingsactie’ -die inmiddels lijkt uit te groeien tot een heuse spionage-crisis- en door het panische zwijgen van de politiek opnieuw alle voeding geeft aan de meest wilde ‘werkhypothe...............etcetcetcetc...... ....

Hahaha, ik had drie regels gelezen en toen wist ik t al: dit kan alleen door onze nationale dorpsgek Mischa Kat geschreven zijn en ja hoor.

07-03-2011, 22:19


Hier heb je onze Mischa Kat, met pet en roeptoeter -> http://www.youtube.com/watch?v=66HDN0Wd_GE
De man is zo gek dat 't bijna grappig wordt. Nou ja grappig..

07-03-2011, 22:24
Jij gelooft echt ALLES he, Al-Maroc?
Toch 'ns wat kritischer worden jongen, anders ga je in 7 sloten tegelijk lopen, net als Mischa Kat.

07-03-2011, 22:32
Mohammed Sacirbey

In 1993 had Wisse Smit een relatie met Mohammed Sacirbey, op dat moment VN-ambassadeur van Bosnië en Herzegovina. Volgens het NIOD-rapport over Srebrenica werden Sacirbey en Wisse Smit door ambtenaren aangewezen als de enige twee personen buiten het Nederlandse politieke en ambtelijke circuit die invloed uitoefenden op het Nederlandse beleid ten aanzien van de Balkan.

iet Wisse Smits vermeende liefdesrelatie met Klaas Bruinsma maakte parlementaire toestemming onmogelijk,


haar ervaring met arabieren en criminelen zal vast geholpen hebben om haar voor deze klus te kiezen

07-03-2011, 22:36
maar heeft die wijf het echt met de lange gedaan...?

07-03-2011, 22:42

Citaat door Al-Maroc:
Kijk de trouwe NOS kijker eens bazelen over wat wel te geloven of niet...maak jij je daar maar niet druk om, kijk liever naar wat jezelf zoal slikt op dagelijkse basis

Hahaha. You're busted, Al-Maroc.

07-03-2011, 23:35

Citaat door Tunes27:
maar heeft die wijf het echt met de lange gedaan...?
Ja.

07-03-2011, 23:41

Citaat door Rongo:
Ja.



mabel,


wil je wat van me drinken?

08-03-2011, 20:14
Lookie look who we got here