Bekijk volle/desktop versie : Mbark Boussoufa tekent voor 3 jaar bij Terek Grozny



Pagina's : [1] 2

07-03-2011, 19:54
http://fc-terek.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=1720&Ite mid=9

vertaling
http://translate.google.nl/translate?js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=nl&u=http%3A%2F%2Ff c-terek.ru%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26task %3Dview%26id%3D1720%26Itemid%3D9

07-03-2011, 20:17


Geld maakt niet gelukkig.
Zeer gevaarlijke regio, niet zo lang geleden werd er een granaat op het veld gegooid. Al denk ik dat Boussoufa een publiekslieveling zal worden aangezien hij moslim is en de club hogerop kan helpen.

07-03-2011, 20:30
Ik snap hier helemaal niks van, wat ben je toch een idioot als je daar gaat voetballen.

+ carrière kapot. Alsof je als voetballer ergens bij een subtopper je zakken niet kunt vullen. Wat hebben deze mensen? Ze willen alleen meer en meer en meer.

07-03-2011, 20:35
Hij heeft makkelijk voor elkaar gekregen 1 miljoen extra (4 miljoen dus!!)

Als die club van plan is om nog meer goede spelers aan te trekken, dan spelen ze volgend jaar al voor de top 5 in Rusland. Voetbal is baan voor hem en hij moet kijken waar hij het meeste kan cashen.

07-03-2011, 20:35


Erg jammer dit.. ik had dit nooit van hem verwacht.
ik ken hem van vroeger (schooltijd) en hij wilde altijd de top bereiken..
maar deze beslissing is echt teleurstellend. hij kiest gewooon puur voor het geld.

07-03-2011, 20:38
president van tjetsenie en eigenaar van grozny, echt een mafia clubje dus daar volgens mij heeft die voorzitter grote ambities om van grozny een russische topploeg te maken in rusland en misschien kan boussoufa daar zich naar de top spelen, maar het blijft een rare keuze van hem.

ik hoop dat ze nog meer spelers halen en wie weet speelt boussoufa CL volgend seizoen.


Citaat:
Kadyrov en beschuldigingen van wreedheden

Hij staat aan het hoofd van de beruchte Tsjetsjeense presidentiële veiligheidsdienst en wordt ervan verdacht wreed, meedogenloos, en ondemocratisch te zijn:

x Volgens de Duitse mensenrechtenorganisatie Gesellschaft für bedrohte Völker uit Göttingen wordt ongeveer 70% van alle moorden, verkrachtingen, martelingen en ontvoeringen in Tsjetsjenië gepleegd door zijn inmiddels formeel ontbonden ongeveer 10.000 man tellende Kadyrovtsy. Deze paramilitaire groep wordt vaak beschuldigd van het werken als een doodseskader en van ontvoeringen. In een rapport verklaarde de organisatie: "He and his henchmen spread fear and terror in Chechnya, They travel by night as death squads, kidnapping civilians, who are then locked in a torture chamber, raped and murdered." Het Gesellschaft für bedrohte Völker noemt hem een "oorlogscrimineel" en stelt dat Kadyrov zelf persoonlijk betrokken was bij verscheidene gevallen van marteling en moord.
x Anna Politkovskaja van de Novaja Gazeta heeft verklaard dat ze video's heeft toegestuurd gekregen met daarop een man die qua uiterlijk sterk op Ramzan lijkt en gaf daarbij de verklaring "On them were the murders of federal servicemen by the Kadyrovtsy, and also kidnappings directed by Kadyrov." en verklaarde dat dit genoeg bewijs zou zijn om Ramzan op te sluiten. [7]
x Een onderzoeker van de NGO Memorial verklaarde "Gezien het bewijs dat we hebben verzameld, is er bij ons geen twijfel dat de meeste van de misdaden die nu worden gepleegd in Tsjetsjenië het werk zijn van de mannen van Kadyrov. Er is ook geen twijfel in onze hoofden dat Kadyrov persoonlijk heeft deelgenomen in het slaan en martelen van mensen. Wat zij doen, is pure wetteloosheid. Om het nog erger te maken zitten ze ook achter mensen aan die onschuldig zijn, wiens namen werden gegeven door iemand die werd doodgemarteld."
x Er gaan geruchten dat Kadyrov zijn eigen privégevangenis heeft in zijn thuisbolwerk Tsentoroj ten zuidoosten van Grozny, waarvan hij de gevangenen gebruikt als boksballen. Tsentoroj zelf heeft hij laten omringen door mijnenvelden en controleposten. Op 2 mei 2006 verklaarden afgevaardigden van de commissie voor het voorkomen van martelingen van de Raad van Europa (CPT) dat ze werden tegengehouden toen ze het bolwerk wilden binnengaan.
x Volgens het rapport Unofficial Places of Detention in the Chechen Republic van het Helsinki Comité voor Mensenrechten van 15 mei 2006 bestaan er veel illegale plaatsen in Tsjetsjenië waar mensen worden opgesloten, waarvan de meeste in handen zijn van de Kadyrovtsy. In het dorp Tsentoroj, waar zich het hoofdkwartier van de Kadyrovtsy bevindt, zouden er tenminste 2 gevangenissen zijn. Een ervan bestaat uit betonnen bunkers of pillboxen en ontvoerde familieleden van Tsjetsjeense opstandelingen, zoals ouders, vrouwen, broers en zelfs kinderen worden er gevangen gehouden als gijzelaars. De tweede gevangenis ligt in de tuin van Ramzan Kadyrov of in de directe buurt daarvan. [8]

[bewerken] Trivia

x Kadyrov staat er bekend om dat hij een huis-leeuwenjong heeft, die hij kreeg bij de geboorte van zijn eerste zoon. Ook zou hij een tijger en een aantal vechthonden hebben. Eerder had hij ook een wolf en een beer.
x Toen zijn eerste zoon werd geboren in november 2005 kreeg heel Tsjetsjenië een openbare vrije dag, die werd gemarkeerd door machinegeweervuur gedurende de hele nacht, dat burgers deed schuilen in hun kelders.
x Ramzan bezit een aantal zwarte Hummers, die blikvangers vormen binnen Tsjetsjenië.
x Hij volgde slechts enkele jaren van de basisschool. Toch is hij erelid van de Russische Academie van Wetenschappen.
x Onder de bedrijven die Kadyrov bezit, zijn een boksclub genaamd Ramzan en het voetbalteam Terek Grozny in de Tsjetjeense hoofdstad Grozny. De controversiële voormalige Amerikaanse bokser Mike Tyson was zijn gast bij een bokswedstrijd die was georganiseerd door Kadyrov in Goedermes.
x Ramzan bewondert Sjamil Basajev openlijk als een "groot krijger". Hij zou hem willen zien en persoonlijk willen verslaan. Ramzan zou volgens The St.Petersburg Times naar verluidt geen respect hebben voor de historische held van Tsjetsjenië; Imam Sjamil omdat hij zich uiteindelijk in 1859 had overgegeven aan, zoals Kadyrov zou hebben gezegd, de "ongelovige honden", waarmee hij de Russen zou hebben aangeduid. [9] Hij lijkt ook te hebben geloofd dat Basajev zich zou verschuilen in de VS en zei dat hij daarheen zou gaan "om hem te verslaan".
x In 2005 verklaarde hij dat de "grootste moskee ter wereld" zou worden gebouwd op de plaats van de verwoeste binnenstad van Grozny.
x Ramzan heeft ook geld aangeboden aan de noodlijdende Tataarse separatistische beweging VTOC en haar leider Rafis Kashapov. Kashapov weigerde met de woorden "van verraders hoeven wij geen geld". [10]
x Ramzan heeft ook verklaard dat Tsjetsjenië binnen een paar jaar "de rijkste en de meest vreedzame plaats ter wereld" zou zijn en dat de oorlog (Tweede Tsjetsjeense Oorlog) al over zou zijn omdat er zich nog maar 150 "bandieten" zouden bevinden binnen de republiek (de officiële cijfers spreken echter van 700 tot 2000 actieve rebellenstrijders). Ook zouden volgens hem 7000 rebellen zijn overgelopen naar de Russische kant sinds 1999 en zouden de belangrijkste rebellenactiviteiten zich nu buiten Tsjetsjenië bevinden.
x Op 13 maart 2006 publiceerde de Tsjetsjeense opstandelingenwebsite Daymokh een video van een mobiele telefoon waarop een schijnbaar dronken Kadyrov zich in Moskou bevindt met een aantal prostituees. [11] Deze onduidelijke video, waarop een man, die qua uiterlijk op Ramzan lijkt, rondhuppelt met een aantal prostituees in een sauna, werd door Ramzan's helpers afgedaan als "een provocatie". De Tsjetsjeense overheid wees de video publiek af en liet naar verluidt een strafrechtelijk onderzoek openen naar het "in diskrediet brengen van een regeringsfunctionaris".
x Na het proces rond de moord op de Russische onderzoeksjournaliste Anna Politkovskaja in februari 2009 werd Ramzan als brein hierachter genoemd.

07-03-2011, 20:43
Het geld heeft het weer overwonnen.

Jammer!!!

07-03-2011, 20:44
Is jammer, vooral voor zijn interlandcarriere.

Maar zo dom is hij ook weer niet, hij is verstandig genoeg en heeft vast een bewuste keuze gemaakt.
Wie zegt dat hij nog lang wilt gaan voetballen ofzo?

Misschien wilt hij wel snel wat geld verdienen en stoppen ?

Nogmaals.. niemand weet wat er in zijn hoofd speelt!!

07-03-2011, 21:21
Marokkanen zijn echt overal!! er speelt gewoon een marokkaan bij de reserves van terek grozny. Hij heet kamal afassi http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Terek_Grozny

07-03-2011, 21:25
jammer jammer jammer zonde zonde zonde

Geweldige voetballer gaat naar de klote

07-03-2011, 21:26
2011 is marokkaanse internationals naar de klote jaar

08-03-2011, 01:22
Als hij in belgie blijft is t niet goed en als hij weg gaat ook niet! Ik begrijp jullie niet! Hij maakt een keuze omdat er niemand is gekomen hoe gaat hij hogerop komen als niemand hem wilt.. Intresse ja is er pers en media ja die schrijven dat ze intresse hebben maar niemand komt? Hij heeft nooit nee tegen een club gezegt die naar m toe is gekomen! Dus wat moet ie anders doen.. Als anderlecht nog goed was dan was ie zeker wel daar gebleven maar ze halen geen spelers en gaan achteruit.. Laat m lekker iets nieuws proberen en misschien als hij daar wat laat zien kan ie nog altyd worden gekozen door top clubs want in belgie heeft hij alles gewonnen wat te winnen valt!

08-03-2011, 01:38


Tjonge jonge jonge, Dit gaat echt een flop worden.
Voor 2,5mil in zo'n gat spelen, hij is echt op zijn achterhoofd gevallen, Ik dacht 3ed nog dat hij de best betaalde was van Anderlecht.

08-03-2011, 09:11
http://en.wikipedia.org/wiki/Ze%27ev_Haimovich Ze hebben ook een jood daar, wordt vast dikke vriendjes met Bous

08-03-2011, 10:12

Citaat door MADEinMOROCCO:
Ik snap hier helemaal niks van, wat ben je toch een idioot als je daar gaat voetballen.

+ carrière kapot. Alsof je als voetballer ergens bij een subtopper je zakken niet kunt vullen. Wat hebben deze mensen? Ze willen alleen meer en meer en meer.


Wallah ila..en dat maar voor 500.000€ meer dan dat hij bij Anderlecht verdient...
Bij Anderlecht kreeg hij 2.000.000€ per jaar en nu krijgt ie 2.500.000€

Ik dacht dat Bous slimmer was...

Pagina's : [1] 2