Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen wij er ook niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall. Op Marokko.nl gebruik we:
Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website door basisfuncties als paginanavigatie en toegang-, en gebruikersrechten tot afgesloten secties van de website mogelijk te maken. Deze cookies zorgen er ook voor dat de website informatie kan onthouden die het gedrag en de indeling van de website beinvloed, zoals je instellingen/voorkeuren;
Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics;
Marketing/3rd party cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op, en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.
kan je bastilla ook met kipfile maken, en moet ik nou bladerdeed gebruiken of filodeeg? kan iemand me hiermee helpen?
Liloesh
25-09-2004, 14:34
tuurlijk kan dat, en ik gebruik filodeeg (al weet ik nog STEEDS NEIT wat het verschil tussen die 2 is )
chayenne
25-09-2004, 14:37
Citaat door Liloesh:
tuurlijk kan dat, en ik gebruik filodeeg (al weet ik nog STEEDS NEIT wat het verschil tussen die 2 is )
filodeeg is toch die hele dunne deeg, die je ook voor loempia's gebruikt, bladerdeeg is die dikkere deeg, waar je bijv. appelflappen meemaakt.
maar ik moet dus filodeeg hebben????
Zusterke001
25-09-2004, 14:39
ja filodeeg.
Liloesh
25-09-2004, 14:45
Citaat door chayenne:
filodeeg is toch die hele dunne deeg, die je ook voor loempia's gebruikt, bladerdeeg is die dikkere deeg, waar je bijv. appelflappen meemaakt.
maar ik moet dus filodeeg hebben????
filodeeg dus...
chayenne
25-09-2004, 14:48
Citaat door Zusterke001:
ja filodeeg.
okeej dankje wel!!!!!!!!!!!
amal_love
25-09-2004, 14:50
weet je dat er ook vis bastilla bestaat
?
amal_love
25-09-2004, 14:54
Citaat door Liloesh:
chayenne
25-09-2004, 14:55
Citaat door amal_love:
weet je dat er ook vis bastilla bestaat
?
ja dat wist ik maar ik hou niet zo van vis, ben meer een kipliefhebber
Liloesh
25-09-2004, 14:57
:d
amal_love
25-09-2004, 16:11
Citaat door chayenne:
ja dat wist ik maar ik hou niet zo van vis, ben meer een kipliefhebber
jah ieder zijn eigen smaak!!
toch?
lelalaila
27-09-2004, 15:12
hey meisie
verschil tussen bladerdeeg en filo is heel groot, filo is beter verteer baar en bladerdeeg niet en het is ook nog eens vetter. je kan wel kipfilee nemen maar de smaak is dan echt anders en het is veel droger dan gewone kip!! dus ik zou het niet doen!!! maar dat is natuurlijk aan jou.
veel suc6
sahab
27-09-2004, 15:37
Citaat door chayenne:
kan je bastilla ook met kipfile maken, en moet ik nou bladerdeed gebruiken of filodeeg? kan iemand me hiermee helpen?
Ik zou geen kipfillet nemen de smaak is echt anders dan als je een hele kip neemt( botten geven toch een lekkere smaak bij het koken ook al gebruik je het daarna niet meer).
ik heb het zelf 1 keer geprobeerd met kipfilet en het was niet echt lekker