Bekijk volle/desktop versie : vraagje over bastilla



25-09-2004, 14:29
kan je bastilla ook met kipfile maken, en moet ik nou bladerdeed gebruiken of filodeeg? kan iemand me hiermee helpen?

25-09-2004, 14:34


tuurlijk kan dat, en ik gebruik filodeeg (al weet ik nog STEEDS NEIT wat het verschil tussen die 2 is )

25-09-2004, 14:37

Citaat door Liloesh:
tuurlijk kan dat, en ik gebruik filodeeg (al weet ik nog STEEDS NEIT wat het verschil tussen die 2 is )
filodeeg is toch die hele dunne deeg, die je ook voor loempia's gebruikt, bladerdeeg is die dikkere deeg, waar je bijv. appelflappen meemaakt.
maar ik moet dus filodeeg hebben????

25-09-2004, 14:39
ja filodeeg.

25-09-2004, 14:45



Citaat door chayenne:
filodeeg is toch die hele dunne deeg, die je ook voor loempia's gebruikt, bladerdeeg is die dikkere deeg, waar je bijv. appelflappen meemaakt.
maar ik moet dus filodeeg hebben????
filodeeg dus...

25-09-2004, 14:48

Citaat door Zusterke001:
ja filodeeg.
okeej dankje wel!!!!!!!!!!!

25-09-2004, 14:50
weet je dat er ook vis bastilla bestaat
?

25-09-2004, 14:54

Citaat door Liloesh:

25-09-2004, 14:55

Citaat door amal_love:
weet je dat er ook vis bastilla bestaat
?
ja dat wist ik maar ik hou niet zo van vis, ben meer een kipliefhebber

25-09-2004, 14:57
:d

















25-09-2004, 16:11

Citaat door chayenne:
ja dat wist ik maar ik hou niet zo van vis, ben meer een kipliefhebber
jah ieder zijn eigen smaak!!
toch?

27-09-2004, 15:12
hey meisie

verschil tussen bladerdeeg en filo is heel groot, filo is beter verteer baar en bladerdeeg niet en het is ook nog eens vetter. je kan wel kipfilee nemen maar de smaak is dan echt anders en het is veel droger dan gewone kip!! dus ik zou het niet doen!!! maar dat is natuurlijk aan jou.

veel suc6

27-09-2004, 15:37



Citaat door chayenne:
kan je bastilla ook met kipfile maken, en moet ik nou bladerdeed gebruiken of filodeeg? kan iemand me hiermee helpen?
Ik zou geen kipfillet nemen de smaak is echt anders dan als je een hele kip neemt( botten geven toch een lekkere smaak bij het koken ook al gebruik je het daarna niet meer).
ik heb het zelf 1 keer geprobeerd met kipfilet en het was niet echt lekker