Bekijk volle/desktop versie : Sneijder van de partij tegen Bayern



22-02-2011, 13:17
AMSTERDAM - Wesley Sneijder lijkt tijdig fit voor de Champions League-kraker tussen Internazionale en Bayern München, woensdag in Milaan.

© ProShotsDe Oranje-international is zo goed als hersteld van de liesblessure die hem zaterdag in het competitietreffen met Cagliari (1-0 winst) aan de kant hield.

Ook verdedigers Lucio en Cristian Chivu zijn van de partij in het Giuseppe Meazza-stadion. De Roemeen ontbrak de laatste competitiewedstrijden wegens een schorsing.

Wel moet Inter het zonder Diego Milito stellen. De Argentijnse spits die vorig jaar de Champions League-finale tegen hetzelfde Bayern besliste, heeft een hamstringblessure. Goran Pandev is vermoedelijk zijn vervanger.


Robben en Ribéry

Bayern München mist alleen de al langer uitgeschakelde Ivica Olic. Coach Louis van Gaal is het niet eens met de suggestie dat zijn team erg afhankelijk is van Robben en Ribéry, over wie hij sinds kort eindelijk weer tegelijkertijd kan beschikken.

''We hebben meerdere goede voetballers en we hebben ze allemaal nodig. Net zoals voetballers een goede trainer nodig hebben.''

Bron: NUsport.