Bekijk volle/desktop versie : Mhencha



18-02-2011, 09:58
Wie kan er mij helpen met het vouwen van een mhencha?
Bij scheurt het altijd bij het spiraal draaien? Wie o wie kan me de techniek hierachter vertellen?

BEDANKT!

18-02-2011, 10:51


1:Tijdens het rollen niet al te strak..
2:Bladerdeeg goed bedekken tijden shet rollen..anders droogt het uit..
3:Niet al te dik maken..(Vulling)
Ligt ook soms welke filodeeg je gebruikt..

18-02-2011, 11:17
Heel erg bedankt voor je reactie. Bedoel je met rollen de eerste handeling of bij het rollen van de spiraal?

18-02-2011, 11:19

Citaat door FatRah:
Heel erg bedankt voor je reactie. Bedoel je met rollen de eerste handeling of bij het rollen van de spiraal?

Vanaf het begin tot het eind..maar NIET Te losjes..gewoon ietsjes...zo kan je het makkelijk draaien zonder kapot te gaan...