Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Green Peel behandeling



11-02-2011, 15:36
Salaam 3alaikoum lieve dames,

Ik vroeg me af of iemand ooit die behandeling heeft ondergaan en het met mij en de rest van de dames jouw ervaringen wilt delen., wat green peel betreft.
en of het inderdaad resultaten heeft geboekt.

ik dank jullie alvast

11-02-2011, 15:54


niemand?


come on!!

12-02-2011, 14:12
de GREENPEEL.


Dit is een kruidenpeeling die:
• zuiver plantaardig is
• geen toegevoegde chemicaliën en synthetische stoffen bevat
• geen nevenwerkingen heeft
• reeds na 5 dagen resultaat oplevert

GREEN-PEEL: meer dan 40 jaar ervaring
Zuiver plantaardig, zonder chemische additieven


Het uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines bestaande GREEN-PEEL kruidenmengsel wordt bij de behandeling door uw intensief opgeleide schoonheids-specialiste op een vakkundige manier ingemasseerd.

Daarbij ontstaat een zacht afschuren van de bovenste huidlagen met de microdeeltjes die aan kruiden eigen zijn. Hierdoor wordt de groeizone van de huid voor de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd.
De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbetert de stofwisseling en de zuurstofvoorziening van de cellen.
Dit geeft een onmiddellijk zichtbaar behandelings-resultaat!

12-02-2011, 14:14
De kruidenpeelingkuur kan, afhankelijk van de aanwezige huidproblemen, zonder schadelijke bijwerkingen meermaals herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit terzelfder tijd mag gebeuren. Een bijzonder voordeel van deze methode bestaat erin dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn.
Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd.

De nieuwe huid is niet rood, ze is fris, verjongd en opgespannen; rimpeltjes worden uitgevlakt, vergrote poriën zijn kleiner. Al naargelang de soort en de zwaarte van de te behandelen huidstoring kunnen verscheidene peelings noodzakelijk zijn. De kruidendieptepeelingkuur Green Peel is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 40 jaar, wat het begrip "langdurige ervaring" rechtvaardigt.


Belangrijk is vooral dat Green Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat.


Zeer goede resultaten worden bereikt bij:

• acné vulgaris en andere acnévormen
• te veel aan sebum, slechte doorbloeding, vale huid met grote poriën
• bij huidonzuiverheden, comedonen (meeëters), miliën, en huid met neiging tot talgcystenvorming
• bij folliculaire hyperkeratosen, grovere huidtekening, verwijde poriën
• littekens ( veroorzaakt door acné,ongevallen, verbrandingen, enz.)
• bij huid die neigt tot vroegtijdige rimpelvorming met verslapte gezichtscontouren
• ouder wordende, door atrofie en elastose aangetaste en vooral door de zon beschadigde huid
• ouderdomsverschijnselen van de handen (verslapte, vale huid, ouderdomsvlekken)
• enkele vormen van hyperpigmenteringen
• cellulitis en striae (zwangerschapsstrepen).
• huidverslapping aan bovenarmen, dijen en buik
• verstrakking van de huid na chirurgische liposuctie (door het afzuigen van de vetlaag en de daardoor verminderde opvulling van het weefsel ontstaat een vermindering van de spankracht en strakheid van de huid).

12-02-2011, 14:16


Chronologisch verloop van de peeling

Dag 1
De intensiteit van de Green Peel behandeling wordt door de druksterkte en de duur van het inmasseren bepaald. De huid ziet lichtjes rood.
Het is absoluut noodzakelijk dat u tijdens de daarop volgende 14 dagen uitsluitend de door Dr. med. Christine Schrammek voorgeschreven verzorgingsproducten dagelijks gebruikt om het resultaat niet in gevaar te brengen.

Dag 2
De huid ziet er nu normaal uit. U moet de huid verwennen met de producten die op de Green Peel behandeling zijn afgestemd zoals Herbal Care Lotion, Special Care Cream of Special Regulating Cream en Blemish Balm. Deze producten komen eveneens uit het laboratorium van de dermatologe Dr. med. Christine Schrammek. De producten bevatten waardevolle, actieve, inhoudelijke stoffen, die het succes van de behandeling zinvol en weldoend ondersteunen.

Dag 3
Nu zal u de eerste tekenen van de huidpeeling gewaarworden. U moet gewoon verder gaan met de behandeling en het gebruik van de waardevolle Schrammek-producten. De preparaten zijn zo samengesteld dat ze aan de huid -die nu tijdelijk zeer droog is-, de noodzakelijke vochtigheid en werkzame stoffen aanvoeren.

Dag 4
Het peelen van de huid is nu duidelijk zichtbaar. Wanneer het voor u mogelijk is, zou u van de gelegenheid gebruik moeten maken om thuis te blijven en er een gemoedelijke dag van te maken. Ook nu moet de huid verder worden behandeld met de verzorgingsproducten die afgestemd zijn op de behoeftes van de huid.

Dag 5
De huid is nu volledig gepeeld. U gaat terug naar het schoonheidsinstituut voor een nabehandeling. De nieuwe huid is klaar om waardevolle, werkzame substanties op te nemen. Een duurzaam resultaat is gegarandeerd.

12-02-2011, 14:17
Hebben jullie nu een beetje een beeld wat de green peeling behandeling is?

Dames als jullie die behandeling hebben gehad, deel met ons mee hoe jij het hebt ervaren!


thanks!