Bekijk volle/desktop versie : maagdenvliesoperaties infoPagina's : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

22-10-2004, 00:16
nou weet je wat we pakken er een woordenboek bij, tenslotte is moslim een gebruikte nl woord.

in het van dale betekend het: belijder van de islamitische godsdienst

dus het is iemand die voor het geloof gaat en het ook voert. niet in woorden maar daden.

dat er bij een geboorte van het kind sjahada woord ingefluisterd kan het in principe een moslim zijn. gaat die als kind dood. dan is die in mij ogen als moslim gesorven.

maar zodra je op de leeftijd komt dat je goed kan nadenken ( dus geen afwijking) dan is het voor je verplicht mee te doen aan de verplichtingen van de islam om een moslim te kunnen zijn.

dus moslim is hierbij afgesloten.

over vergeven of niet ja dat kan alleen allah!
goede moslim of niet. dat weet alleen allah!
wie wel of geen moslim is weet alleen allah!

maar de definitie van "moslim" staat wel vast.

zoals ik weet ben je geem moslim als je niet bid. niet aan de ramadan doet. geeen sjahada ( dus je gelooft in allah, en de profeet. en daarbuiten aanbid je niemand) de zaka. en natuurlijk de hadj als het haalbaar is.

22-10-2004, 12:14

Eerst wil ik ff iets duidelijk maken over dat Haram gedoe. Volgens mij is iedereen hier 16 jaar en ouder. Iedereen maakt zijn eigen keuzes. Iedereen weet wat slecht en goed is. Jij kiest daarvoor als persoon. Als iemand drinkt is het ook Haram. Als iemand een vriend (in) heeft is ook Haram. Wat dat betreft is het percentage Haram doen heel hoog onder de Marokkaanse gemeenschap.. Of beter gezegd schijnheilig doen. Je doet dingen voor jezelf. Iedereen weet wat goed en fout is.

Ik ben God niet. Ik ben maar een persoon die vind dat iedereen een 2de kans verdient. Als God mensen kan vergeven wie zijn wij om mensen niet te kunnen vergeven en hun de 2de kans te bieden.

Het gaat hier niet om mij. Maar om meisjes die een fout hebben begaan. Meisjes die verkracht zijn. Meisjes die jong waren en verleidt zijn.

Om eerlijk te zijn snap ik iedereen wel. Ik snap mensen die zeggen dat zo'n operatie Haram is. Ik snap ook mensen die zeggen dat zo'n operatie perfect is als je geen maagd meer bent. Nogmaals het is de keuze die JIJ moet maken. Je moet de voordelen en de nadelen ff op een rijtje zetten voor jezelf. Als jij daarmee gelukkig kan zijn, hou ik je niet tegen. Heb je zoiets van nee ik kan niet met een leugen leven, dan zou ik het absoluut niet doen.

Als ik het persoonlijk mag houden. Ik ken een jongen die een relatie heeft met een meisje die ontmaagd is. Hij weet het en hij heeft haar zo’n operatie aangeboden omdat hij weet als ze gaan trouwen dat ze voor haar ouders ff langs de dokter moet gaan. Hij heeft haar niet ontmaagd. Maar hij begrijpt haar wel. Toen ik een gesprek met haar had, zag ik hoe gelukkig zij was. Hoe blij en opgelucht zij was. Ze zei “ Fouten maken is menselijk, maar niet bij Marokkanen, want wij moeten perfect zijn voor het buitenwereld. “ gelijk gaf ik haar.
Waarom kunnen wij thuis niet over seks praten? Als je aan je moeder vraagt “ Mam, waarom moet ik maagd blijven totdat ik ga trouwen?” Marokkaanse moeders zeggen dan “ gewoon, omdat het moet. Zo zal je man je meer waarderen en respect voor je tonen”. Dan denk ik, is dat het? Om respect te krijgen van iemand die meer van je maagdenvlies houdt dan van jouw. Ik vind dit allemaal bull-shit.

22-10-2004, 12:22
Daar zit wat in... Als men de fouten van een ander bedekt zal God HUN fouten ook bedekken….
Alleen God is degene die een persoon kan beoordelen en NIEMAND anders!!

22-10-2004, 14:16
Helaw allemaal

Ik ga vandaag mijn vriend vertellen wat er met me gebeurt is in me verleden en enshalla neemt hij het goed op..
maar ik ga jullie wel vertellen hoe hij reageert ..Ishalla ya rabbi komt het goed..
alsjeblieft bid voor mij .. als ik hem kwijtraak raak ik de liefde van mijn leven kwijt ..

maar jullie horen het vanavond of anders morgen wel..

ik ben zooowww zenuwachtig ..

beslama

23-10-2004, 21:24

Hallow allemaal

Nou ik had jullie beloofd dat ik jullie zou vertellen hoe mijn vriend zou reageren..
Nou ik was natuurlijk doodzenuwachtig toen ik hem belde en hem vroeg of ik ff ergens met hem kon praten ..hij vroeg me gelijk of er wat was want volgens mij klonk ik echt zenuwachtig ofzo..
Ik heb hem gewoon de waarheid verteld toen ik hem zag ..echt het was heel moeilijk en ik moest huilen en hij zat daar de hele tijd maar een beetje stil naar de grond de staren enzo en hij keek mij niet aan ..ik dacht ok dit was het dan.. het is over..en ik moest nog harder huilen ik dacht heb ik die stomme hersteloperatie maar gedaan dan had ik dit niet hoeven doen ..

nadat ik alles had verteld enzo bleef het even stil en ik was echt smoorbang om wat te zeggen ..maar toen keek hij me aan en vroeg hoe ik me voelde ..ik vertelde hem dat ik me echt rot voelde en dat ik hem niet kwijt wilde ..
toen zij hij natuurlijk raak je mij niet kwijt en toen omhelsde hij mij en zij dat hij altijd van me zou blijven houden .. ik zij ook nog tegen hem of hij nu niet een meisje wou die maagd was en hij begon te lachen ..ja echt hij begon te lachen.. en hij zij dat hij mij een kans wilde geven om alles te verwerken en te vergeten..
ik zij wil je nog met me trouwen ..en hij zij ,,nu jij dit verteld hebt wil ik zeker met je trouwen ,, hij vond dat heel eerlijk van mij en hij zij dat hij mij nu nog meer zou vertrouwen..

dus dames als jullie twijvelen of jullie het je vriend gaan vertellen of niet..kijk eerst hoe serieus het is tussen jullie en hoe goed jullie elkaar kennen ..en geloof me als je het je vriend verteld zul je je zo opgelucht voelen en hoef je tenminste niet meer bang te zijn ..

Ik wens jullie allemaal alle geluk en ik hoop inshalla dat jullie wat aan mijn ervaring hebben en als jullie nog vragen hebben ofzo dan zal ik mijn best doen om jullie te helpen ..dus jullie kunnen me altijd pm-en ..

yalla ma'alsalama

23-10-2004, 21:44

Citaat door LinA11:

ik zij wil je nog met me trouwen ..en hij zij ,,nu jij dit verteld hebt wil ik zeker met je trouwen ,, hij vond dat heel eerlijk van mij en hij zij dat hij mij nu nog meer zou vertrouwen..

Wallah ik ben trots op je dat je zo eerlijk bent geweest tov je vriend Tbarkellah 3lik En Hamdodullilah dat hij zo reageerde...

Beslama :blauwkus:

23-10-2004, 21:46
Hamdoullilah ipv hamdodillah

Ik kan niet meer typen

24-10-2004, 03:18
Ik heb lieverd dat mn verloofde zegt schat ik ben geen maagd meer dan dat ze die gat laat dichtnaaien

24-10-2004, 09:02
En dan te bedenken dat het grootste deel van de meisjes geen maagdenvlies heeft... Al die heise om niks.

24-10-2004, 10:06
salaam

Kijk als je bang hebt om je familie te verliezen dan had je daar aan moeten denken voor je het deed. Heb je dan angst van je familie en niet van Allah????? Deze wereld en al zijn verleidingen zijn maar een test voor ons. Wie dit nu nog niet begrijpt daar heb ik medelijden mee. Kijk ik verdedig geen mannen he want die zijn ook verkeerd bezig. Maar dat is nu eenmaal een feit dat mannen meer mogen dan vrouwen en dat zal altijd zo blijven. Later zullen ze ook wel hun verdiende straf krijgen. Wie iets mispeutert word gestraft, en voor je iets doet denk aan de gevolgen. En probeer u niet in situaties te brengen die miss daarna voor problemen kunnen zorgen. Meiden nog het beste.

groetjes yassin islam

24-10-2004, 19:27
Ha nou wordt ie mooi Yassin! Het is nou éénmaal zo dat mannen meer mogen dan vrouwen wie zegt dat? Allah niet en ook niet zijn koran! Vrouwen hebben plichten maar ook rechten net als de man! En de man heeft zelfs meer plichten oftewel zwaardere plichten dan de vrouw. De vrouw moet maagd zijn voor het huwelijk de man ook dat zegt de islam. De vrouw moet bedekt zijn en mag geen doorzichtige of uitdagende kleding dragen dit geldt voor de man idem dito! De vrouw hoort haar man altijd te laten weten waar ze naar toe gaat man idem dito! De vrouw hoort haar man met respect te behandelen en andersom de man moet haar met respect behandelen de islam zegt immers de hemel ligt onder de voeten van u moeders u zusters en vrouwen! Dus hoezo mannen mogen meer?

24-10-2004, 23:26
zo yasin zeg niet zomaar dingen hoor. Dat je maar weet dat als jongens het toestaan grotere straf krijgen,,,, jongens mogen niet meer en niet minder, maar ze dragen wel grotere verantwoordelijkheden. en dat is niet volgens jou jahiliya mening, maar volgens islam.
denk je dat jongens meer mogen?lees sura nisa,,,, wij zijn juist degene die het slecht krijgen vriend , omdat we de vrouwtjes overhalen ja rab.
volgende keer dus niet zeggen dat mannen meer mogen want anders was islam wel een mannen geloof dusssssssssssssssssssssssssssssss.

salam aleyka

25-10-2004, 08:24

Ik denk dat Yasin het vooral over de praktijksituatie heeft...

30-10-2004, 15:09
een vraagje aan de dames die al zo een operatie hebben ondergaan hoe duur is dat nou? laat me het weten

30-10-2004, 15:20
Pak een naald en een draad en naai je zelf dicht is graties. En als je zelf niet goed kunt naaien dan laat je het doen door een goede vertrouwde bv een goede vriendin. En als je wat centjes over hebt kun je ook secondelijm kopen kost niet zo veel bij de zeeman en binnen een paar seconde ben je weer maagd gebruik alleen niet te veel lijm want dan loopt het door naar achteren en kun je niet meer poe........ dan heb je straks last van obstipatie. In Turkije stoppen meiden die ontmaagd zijn er een grote aardappel in tijdens hun huwelijksnacht met alle kracht komt die man er niet in want hij botst tegen de aardappel waardoor hij denkt dat je hartstikke maagd bent. Suc6.

Pagina's : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9