Bekijk volle/desktop versie : Foto's lekkend condoom Assange gelekt



05-02-2011, 19:07
'Foto gescheurde condoom Assange uitgelekt'

Uitgegeven: 3 februari 2011 15:35
Laatst gewijzigd: 3 februari 2011 17:32

AMSTERDAM - Documenten van het onderzoek naar de 'seksuele molestatie' en verkrachting van twee Zweedse vrouwen door Julian Assange zijn uitgelekt. In de papieren zijn ook foto's te zien van het gescheurde condoom dat Assange droeg tijdens de aanranding.

Dit meldt wired.com. De WikiLeaks-oprichter ontkent de beschuldigingen.

De documenten bestaan uit 100 pagina's bewijs verzameld door de aanklagers. Hoe de papieren op internet zijn beland is onduidelijk, maar inmiddels zijn de documenten wijdverspreid en bieden inzicht in de zaak tegen Assange.

De documenten waren gericht aan de advocaat van Assange, Mark Stephens. In het dossier is te lezen hoe de aanklachten van de twee vrouwen tegen de Australiër tot stand zijn gekomen na verhoren door de politie.

Condoom
Assange ontmoette de twee vrouwen tijdens een 10-daagse reis in Stockholm. Een van de vrouwen die A. wordt genoemd, vertelt dat de WikiLeaks-oprichter haar aggressief benaderde toen ze met hem in bed lag en een condoom probeerde te pakken.

Assange zou uiteindelijk hebben toegestemd in het dragen van het voorbehoedsmiddel, maar moedwillig een scheurtje hebben gemaakt in het condoom voordat de twee seks hadden. De foto van het condoom waarover het zou gaan is toegevoegd aan het dossier. A. zou het voorbehoedsmiddel hebben bewaard en overgedragen aan de politie.

Verkrachting
De andere vrouw W., beschuldigt de Australiër van verkrachting. Assange zou seks hebben gehad met W., maar dit gebeurde nog met goedkeuring van beiden. Assange zou echter ook seks hebben gehad met de vrouw toen zij aan het slapen was. Dit vomde de basis voor de aanklacht van verkrachting.

W. verklaart in het uitgelekte dossier dat toen zij wakker werd het te laat was om Assange nog te stoppen seks met haar te hebben. Hij was al bij haar binnengedrongen en de vrouw verklaart dat ze Assange de hele avond had verteld een condoom te gebruiken en het niet meer kon opbrengen om hem nog een keer duidelijk te maken bescherming te gebruiken.

Op 7 en 8 februari zal Assange voor de rechter verschijnen en uitgebreid worden ondervraagd.

http://www.nu.nl/buitenland/2438522/foto-gescheurde-condoom-assange-uitgelekt.html

05-02-2011, 19:14


dus ze hebben een foto van een gescheurde condoom ?


nice ! open and shut case johnson !

05-02-2011, 19:16


http://www.youtube.com/watch?v=oPnLBLnX14Y&playnext=1&list=PLEEFD4AA9643C 7ECD