Bekijk volle/desktop versie : 'HET MAAGDENVLIES' Bestaat niet!!Pagina's : 1 2 3 [4]

29-09-2004, 23:41

Citaat door Ouidath:
Er is geen MaagdenVLIES er zit daar helemaal geen vlies simpel dat er iets anders zit zou kunnen maar iig geen vlies.
ik heb al gezegd dat de term "vlies" misleidend is, maar zo heet het nou eenmaal.

het is ook niet ALLEEN maar een "randje", het is meer dan dat, anatomisch gezien.

Conclusie (zoals ik al eerder zei): informatie in je eerste tekst is niet helemaal juist

30-09-2004, 08:51


Citaat door MNMN:
als er heen maagdevlies bestaat waarom ben je dan ontmaagd als je het met iemand hebt gedaan waarom hebben mensen het er over dan.
Vlies of geen vlies als je het voor het eerst doet dan wordt je ontmaagd.
Bij mannen is het precies zo........zij worden ook een maagd genoemd als ze het nooit hebben gedaan.

En over het bloeden betreft........ook al bloed je niet.....de man die met je bezig is kan goed voelen of je maagd ben. Bloed is niet altijd het bewijs!!!!!!
Veel meisjes bloeden niet.....en veel meisjes zijn daardoor bang dat ze afgewezen worden.

Ik weet dat tradities veel dingen uitmaken....maar de islam maakt veel meer uit.
Volgens de Islam hoeft het meisje ook niet altijd te bloeden.

Wat ik alleen niet begrijp dat de marokkanen nog steeds geloven dat een meisje moet bloeden. Wij zijn allemaal goed opgeleid en we moeten beter weten.
Hoe meer marokkanen denken dat bloeden bij ontmaagding hoort, hoe meer de meisjes de boel gaan oplichten.....zoals nep bloed!

Dit gebeurt veel vaker dan jullie denken veel meisjes prikken ergens in vinger....alleen om niet afgewezen te worden terwijl zij maagd zijn!!!!!!
Dit komt allemaal door de traditie.....

De traditie word door de mensen gemaakt, vooral de gene die zeggenschap hebben dus MANNEN...... de tijden veranderen en cultuur en traditie kunnen niet altijd gehandhaaft worden in de maatschappij van nu.
Islam veranderd niet.......dus volg de islam.

05-10-2004, 16:36

Citaat door MotherNature:
Je hebt helemaal gelijk

05-10-2004, 16:37

Citaat door Ouidath:
Wanneer gaan jullie dat eens beseffen?!.

Heb je het nog niet door? Pak een spiegel erbij en ga op onderzoek!
Je hebt helemaal gelijk

05-10-2004, 23:09

Ik hoor sommige reacties die nergens op slaan bijvoorbeeld "wip er maar op los".... Vergeten jullie de nummer 1 in je leven 'je geloof'. Al bestaat er geen vliesje. De dag des oordeels zullen we allemaal mee maken. In de Koran staat niet dat een meid moet bloeden in tegenstelling tot de bijbel waar het wel in staat. Al gaat een meid ontmaagd het huwelijk in. De omgeving hoort er niet over te oordelen. Dat doet Allah .

07-09-2011, 16:15
bij vrouwen wordt de maagdelijkheid (ten onrechte) afgelezen aan het in tact zijn van een maagdenvlies. Het probleem is dat meisjes eigenlijk geen maagdenvlies hebben. Meisjes hebben een hymen, dat is een soort rond kraagje met een opening in het midden, wat ten onrechte een vlies genoemd wordt. Dit ‘randje aan de binnenkant van de vagina’ mag dan niet gescheurd zijn omdat men vroeger dacht dat het meisje dan geen maagd meer zou zijn. Tijdens de huwelijksnacht moest het meisje dan wat bloed verliezen, want dat zou het bewijs zijn dat ze nog maagd was en dat het maagdenvlies die nacht gescheurd was door de man. Bloedde het meisje niet, dan werd ze ervan verdacht geen maagd meer te zijn. Soms (wordt of) werd er zelfs tijdens de huwelijksnacht een laken met wat bloed aan de familie getoond als bewijs dat het meisje nog maagd (geweest) was. Aangezien het maagdenvlies niet is wat het lijkt. En aangezien het hymen lang niet altijd bloedt, en bij sommige vrouwen niet eens aanwezig is worden erdoor gebrek aan kennis al heel wat meisjes ten onrechte beschuldigd van dingen die ze niet gedaan had. Het is ook niet bedoelt om te bewijzen of de vrouw nog maagd is dat kan bij de man immers ook niet maar de echte bedoeling hiervan is zeer jonge meisje die nog niet tegen bacteriën kunnen te beschermen tegen bacteriën die het lichaam kunnen binnendringen omdat een vrouwelijk lichaam nu eenmaal open is, en niet gesloten. Het hymen kan vanzelf spontaan scheuren met groeien of helemaal afwezig zijn, het kan ook tijdens geslachtsgemeenschap scheuren, maar dat hoeft niet. Als een vrouw bevalt van een kind, scheur het hymen vaak pas echt weg en verdwijnt vrijwel volledig. Blijft ze in ieder geval wel lekker lang maagdKan een dokter een meisje onderzoeken op maagdelijkheid?
Nee, een arts kan geen bewijs afgeven van maagdelijkheid door het maagdenvlies te onderzoeken. Het hymen kan gescheurd zijn en het meisje kan toch nog maagd zijn. Het hymen kan in tact zijn terwijl ze wel gemeenschap heeft gehad. Het hymen kan ontbreken omdat het er gewoon niet zit. Sommige artsen leggen wel eens een bewijs van maagdelijkheid af om ellende die voortkomt uit onwetendheid van families, voor een meisje te voorkomen.

zogenaamde maagdenvlies operatie voor de mensen met gebrek aan omwikkeling en kennis
Kort voor de seksuele daad zal de plastische chirurg de randjes van de hymen bij elkaar trekken door het naar elkaar toe brengen door middel van hechting. Deze hechtingen lossen later in het lichaam op en hoeven niet verwijderd te worden. Deze ingreep moet kort voor het huwelijk plaatsvinden, ongeveer 3 tot 7 dagen voor het huwelijk. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Er bestaat ook een implant maagdenvlies. Dit is een oplossing om te doen alsof er een maagdenvlies bestaat. De arts brengt een “tear-through” implant in bij de vrouw. Het bestaat uit bio-materiaal wat een vlies vormt. Dit vlies is gemakkelijk te doorbreken. Dit vlies wordt vermoedelijk weer door het lichaam afgebroken en moet waarschijnlijk dus als tijdelijk beschouwd worden en kort voor het huwelijk worden geplaatst.

07-09-2011, 16:22
beter lezen jongen&quot

07-09-2011, 16:25
ps in de bijbel staat niks over bloeden en zeg maar niet te veel over de bijbel jullie geloven zelf dat de bijbel het eerste boek van god was

07-09-2011, 16:39

Citaat door rabiye:
beter lezen jongen&quot
turkmussun?

07-09-2011, 20:57

Citaat door dutchpimp:
ik heb met 4 meisjes genuekt allemaal ontmaagd maar geen een had pijn of er scheurde iets,integendeel ze kreunde het juist uit
Emchoem, wist je dat: Als je een meisje ontmaagd er 7 doden op je naam staan 7 x 4 = 28 doden op je naam schat

07-09-2011, 21:57

Citaat door Ouidath:
Wanneer gaan jullie dat eens beseffen?!.

Heb je het nog niet door? Pak een spiegel erbij en ga op onderzoek!


.. hmm jaa kyk goed in de spiegel miscchien kom je een van dees tegen als je kykt...
want dat is het maagdenvlies/randje waar je het over hebt...de eerste is geboren zonder maagdenvlies/rand
de tweede moet een operatie ondergaan..
de 3e is strug en nauw..
de 4e moet dan ook kapot gaan ofz..

07-09-2011, 22:39
Goh, kom je daar nu pas achter.

08-09-2011, 20:07

Kijk maar in de biologieboekjes. Dus we zijn ons heel leven bedrogen?

09-09-2011, 13:14
als mijn vrouw niet gaat bloeden mk ik r dood

10-09-2011, 00:34

Citaat door dutchpimp:
ik heb met 4 meisjes genuekt allemaal ontmaagd maar geen een had pijn of er scheurde iets,integendeel ze kreunde het juist uit
7x4 =28 doden

Pagina's : 1 2 3 [4]