Bekijk volle/desktop versie : Werkende Teamviewer 6



29-01-2011, 15:34
Beschrijving
Computerproblemen oplossen op afstand... je kunt natuurlijk in de auto stappen, maar dat kan tegenwoordig veel handiger, sneller en milieuvriendelijker. Voorwaarde is dat beide partijen over een werkende internetaansluiting beschikken. Hoe sneller de verbinding, hoe beter. De truc is zeer eenvoudig: neem op afstand de computer van iemand anders over; je ziet gewoon de dekstop. Het programma TeamViewer is hiervoor prima geschikt!

Na starten van de applicatie krijgt de gebruiker van de server een id-nummer aangereikt, een wachtwoord kan zelf worden gekozen. Zonder deze gegevens kan de computer van iemand anders niet worden overgenomen. In de meeste gevallen is een telefoon- of MSN-gesprek nodig voor het uitwisselen van de gegevens. Vervolgens kan eenvoudig de verbinding tot stand worden gebracht. Het fraaie van TeamViewer is dat het programma moeiteloos door vrijwel elke firewall kan prikken zonder het uitvoeren van ingewikkelde configuraties.

Behalve desktop-sharing kan TeamViewer meer. De presentatiemodus geeft je een soort van instructiemogelijkheid, terwijl de prima werkende File Transfer-modus de gelegenheid geeft om bestanden heen en weer te sturen. De beeldkwaliteit wordt dynamisch bepaald en al het dataverkeer verloopt door een beveiligde verbinding.

Particulieren mogen TeamViewer geheel gratis gebruiken, voor eventueel commercieel gebruik dient betaald te worden. Overigens is ook een portable versie voor op een usb-stick beschikbaar.

Windows 2000/XP/Vista

Downloaden:

http://www.mediafire.com/?cookl1wyaiq3vjt

De serial zit erin.