Bekijk volle/desktop versie : Actief Internazionale haalt bij Genoa derde speler in 24 uur tijd



29-01-2011, 13:33
Internazionale heeft opnieuw zaken gedaan met Genoa. De wereldkampioen nam eerder al verdediger Andrea Rannochia over van de middenmoter en heeft haar selectie zaterdag versterkt met Houssine Kharja. De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Genoa; in de zomer heeft Inter de mogelijkheid om hem definitief binnen te halen.

De 28-jarige Marokkaan heeft gekozen voor rugnummer veertien en heeft zijn eerste training met zijn nieuwe ploeggenoten er reeds opzitten. Kharja speelde anderhalf jaar bij Genoa en was daar geen basisspeler: dit seizoen kwam hij ook slechts tot dertien competitieduels, waarvan acht in de basis. Zijn transfer naar Inter kan dus op zijn minst opmerkelijk genoemd worden.
De huidige nummer vijf van de Serie A is in het laatste weekend van de winterse transferperiode nog druk bezig met het versterken van haar selectie: vrijdag werden Giampaolo Pazzini (Sampdoria) en Christoph Knasmüllner (Bayern München) al opgepikt. Inter is bovendien nog bezig met de komst van Feyenoorder Luc Castaignos en hoopt snel meer nieuws te kunnen brengen.