Bekijk volle/desktop versie : (vis) pastilla wel of niet laten ontdooien??



15-01-2011, 11:01
wie o wie kan me snel antwoorden hierop geven?

moeten de bevroren pastilla's eerst ontdooid worden voordat ze in de oven gaan of kunnen ze gelijk bevroren in de oven gestopt worden??

Ik ben bang dat het nattige pastilla wordt en geen krokante...

15-01-2011, 11:02


Ik doe het meteen de oven in maar doe het wel op lage temp.

15-01-2011, 11:11

Citaat door vrouwtje24:
Ik doe het meteen de oven in maar doe het wel op lage temp.


Smaken ze dan ook als vers of niet helemaal?

15-01-2011, 11:15
gelijk in de oven ,hoe vrouwtje zijn op lage temp

niet echt vers vers je kan wel merken dat ze niet van vandaag zijn

15-01-2011, 11:17



Citaat door Siham_Finenco:
gelijk in de oven ,hoe vrouwtje zijn op lage temp

niet echt vers vers je kan wel merken dat ze niet van vandaag zijn


ok thanks dan maak ik ze liever vers.

15-01-2011, 11:21
het smaakt idd niet vers. Maar dat is bij alles zo.

15-01-2011, 11:32
dankjulliewel voor de reactie!

op lage temperatuur, is het niet zo dat het erg vochtig wordt dus dat het in de oven op lage temp gaat ontdooien waardoor veel vocht vrij komt?
en hoe lang ongeveer in de oven laten bakken?

x

15-01-2011, 11:36
nee je zet het eerst op lage temp en na ongeveer 10 minuutjes zet je het op hoge temp

21-07-2015, 13:05

Citaat door vrouwtje24:
nee je zet het eerst op lage temp en na ongeveer 10 minuutjes zet je het op hoge temp
haha, waarschijnlijk is het alleen een marokkaan die op zo een gedachte komt.

22-07-2015, 23:29
Ik heb er geen ervaringen mee, maar als ik even logisch ga beredeneren, dan lijkt het mij onverstandig om de pastilla eerst te laten ontdooien. Dit omdat de inhoud zal ontdooien en de dunne filodeegvellen vochtig zal worden en wegsmelt.
Ik denk inderdaad gelijk in de oven droppen, maar niet op al te hoog temperatuur. Daarnaast misschien de pastilla afdekken met alluminiumfolie, zodat de top niet aanbrand terwijl de inhoud nog bevroren is..