Bekijk volle/desktop versie : Het wetsoordeel over orale sex15-09-2004, 17:08Vraag:

Zoals je leest is mijn onderwerp niet bepaald iets waarover velen durven te praten, maar waar veel mensen wel mee zitten, namelijk orale seks. Kun je mij vertellen wat het Islamitische wetsoordeel hierover is?Antwoord:

Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met Zijn Boodschapper.

De moslimgeleerden verschillen hierover van mening. Zo is sheich cAdnan Aal-cArcoer van mening dat het op zijn minst afgeraden is. Dit op basis van de volgende zaken:

Orale sex is in strijd met de correcte Fitrah (natuurlijke aanleg van de mens). Tevens wordt het de moslim afgeraden om zijn geslachtsdeel met zijn rechterhand aan te raken dit op basis van de uitspraak van de Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) die zei: “Als één van jullie urineert dan is het niet toegestaan om zijn geslachtsdeel met zijn rechterhand vast te houden...” (Sahih Soenan Ibn Maadjah)

Laat staan dan het aanraken van het geslachtsdeel met de mond. Ook weten wij dat tijdens deze daad voorvocht (al-Madhiy) uit de geslachtsdelen vrijkomt en dit is onrein. Het is dan ook niet toegestaan om dit met de mond aan te raken. De reden waarom veel mensen zich hieraan schuldig maken komt voornamelijk door het kijken naar immorele films die uitgezonden worden door zedenloze tv-zenders en het bekijken van pornografische sites op het internet.

Stel dat wij zouden zeggen dat orale seks slechts afgeraden is, dan mag dit alleen gebeuren met de goedkeuring van beide echtgenoten en het is niet toegestaan om de vrouw hiertoe te dwingen, vooral niet als zij hier een afkeur voor heeft. Waarlijk, Allah heeft het voor de man toegestaan om zijn geslachtsdeel bij zijn vrouw in te brengen daar waar dit tot bevruchting kan leiden en daar valt de mond niet onder. Allah zegt wat als volgt vertaald kan worden:

“Jullie vrouwen zijn (als) jullie akkers. Komt dan tot jullie akkers.” (Soerat al-Baqarah: 223)

En Allah weet het beter.

15-09-2004, 18:58

Soukran voor je uitleg. Incha allah zal je hiervoor beloond worden.

15-09-2004, 19:38
Is het nou verboden of niet????????????

16-09-2004, 11:52
Het is wordt dus afgeraden maar is niet haram toch????!!

16-09-2004, 11:59


Citaat:
Origineel gepost door norarif
Het is wordt dus afgeraden maar is niet haram toch????!!
kom nou maar zuigen

18-09-2004, 00:32
anale sex is tog verboden, enne orale sex is tog makroeh????

22-09-2004, 14:35
just_fouad droom maar lekker verder!!!
Als ik het zou doen dan verdient alleen maar mijn man die eer, ga buiten spelen ofzo a sukkel!!

23-09-2004, 11:02
dank je wel voor de uit leg

25-09-2004, 23:52
ik denk dat je niet zo maar een Geleerde kan zijn en als die slimme Wijze mannen Er niet uit komen Plus dat de koraan zegt Kom tot jullie akkers...dat houdt in dat je Goed voor je akker moet zijn en er voor moet zorgen en HARD voor werken...

maar We vergeten dat een vrouw ook tot allah spreekt en dou3a zegt en waar komen die nou vandaan uit haar mond ....dus als je een Echte man bent doe jij zulke dinge niet uit Respect dat je vrouw ook met allah spreekt..
maar door de tijd zijn wij de kleiste dinge van hetr islaam vergeten.. en zoals we zien is islaam meer een Groep geworden met een titel goede moslim en Slechte moslim
en dank