Bekijk volle/desktop versie : voor tien euro kan jeje laten goedkeuren20-12-2010, 10:35
'Deugt je date' kost tientje Voor nog geen tientje kan je laten uitzoeken of die leuke date van je eigenlijk wel deugt..


Detectives in Amerika hebben een nieuwe markt aangeboord. Wie na een veelbelovende avond stappen of na een paar dates denkt 'mr wonderfull' aan de haak geslagen te hebben, kan hem online laten checken. Voor tien dollar wordt een eerste check gedaan die in Amerika, dankzij daar veel betere openbare registers, de vraag beantwoordt of hij wel deugt.

In de Verenigde Staten daten twintig miljoen mensen via duizenden sites. Na de ontmaskering van serieverkrachter Jeffrey Marsalis uit Philadelphia, die zijn slachtoffers regelde via Match.com, heeft de angst toegeslagen bij de daters, zo schrijft de New York Times.

Robert Buchholz, een gepensioneerd agent van de New York State Police, zegt dat het hebben van eigen dochters hem inspireerde een onderzoekssite op te zetten. Er is zelfs een App ontwikkeld voor de telefoon waar je tijdens het afspraakje nog de gegevens van je potentiele geliefde kan invoeren.

De autoriteiten waarschuwen wel dat de database waaruit de detectives gegevens halen, niet compleet zijn, dus de garantie van de onderzoekers geldt tot de deur..

Het laatste nieuws van De Telegraaf is nu ook te volgen via Facebook


http://www.telegraaf.nl/buitenland/8534079/__Deugt_je_date_kost_tientje__.html?p=33,1

20-12-2010, 11:01


Ik denk dat de Marokkaanse markt al verzadigd is door de "informatievoorziening" vanuit de moskee e.d. .