Bekijk volle/desktop versie : Afzondering met vrouw is schadelijk voor man‏



16-12-2010, 23:22
Een studie aan de universiteit van Valencia doet uitwijzen dat een ontmoeting met het vrouwelijk schoon, in het bijzonder met een adembenemend mooie vrouw, slechte impact kan hebben op de gezondheid van mannen. Wederom bevestigen wetenschappers middels studie en onderzoek datgene dat profeet Mohammed (vrede zij met hem) ongeveer 1430 jaar geleden al bekend maakte aan de wereld.

Het onderzoek is uitgevoerd op 84 mannelijke studenten. Zij moesten één voor één in een kamer plaatsnemen om een Sudoku-puzzel op te lossen in het gezelschap van een mooie vrouw en een man. Wanneer de twee mannen samen achterbleven, dan bleek dat het stresshormoon van de testpersoon niet steeg. Werd de man daarentegen alleen gelaten met een vrouw, dan bleek het gehalte cortisol wel te stijgen.


Stijging stresshormoon
Er bestaat een erg grote kans dat het gehalte van cortisol (stresshormoon) stijgt in het bloed van de man als hij slechts vijf minuten alleen in het gezelschap verkeert van een knappe vrouw. In kleine hoeveelheden is het stresshormoon gezond; het zorgt ervoor dat mensen alert zijn en zich goed voelen. Maar een voortdurend hoog cortisolniveau leidt tot problemen en kan hartziektes, diabetes, een hoge bloeddruk en impotentie veroorzaken.


Islamitisch perspectief.
Profeet Mohammed (vrede zij met hem) lichtte de wereld langer dan 1400 jaar geleden in over de negatieve effecten die het samenzijn van een man en vrouw met zich meebrengen. Meerdere malen bevestigen onderzoekers en wetenschappers datgene dat hij 1400 jaar geleden kenbaar maakte en dit zonder enige onderzoeken of studies. Verrassend? Au contraire, het is enkel een bevestiging van wat de moslim reeds wist. Namelijk, dat Profeet Mohammed een ware Boodschapper is van Allah.


Profeet Mohammed (vrede zij met hem) heeft gezegd: "Geen man zou alleen moeten zijn met een vrouw, tenzij er een mahram met hen is." (Overgeleverd door al-Boecharie, nummer 1862), verder heeft hij ook gezegd: "Geen man is alleen met een vrouw, zonder dat de Shaytaan de derde (aanwezige) is." (Overgeleverd door at-Tirmidhi, nummer 1171)


© Dawah-TV

16-12-2010, 23:39

El hamdolilah!

16-12-2010, 23:58
lijkt me normaal dat de hormoon huishouding van deze mannen gaat reageren, daar heb je echt geen onderzoek bij nodig

waarom maakt de wereld zich druk van wat mannen schaadt, als vrouw lig ik er niet wakker van