Bekijk volle/desktop versie : wie voelt zich nog veilig?



15-12-2010, 19:13
http://beta.nieuws.nl.msn.com/home/jeugdtrainer-voetbalclub-vast-voor-ontucht:

Jeugdtrainer voetbalclub vast voor ontucht
Een 19-jarige trainer van een Nijmeegse voetbalclub zit vast voor betrokkenheid bij een zedenzaak. Hij zou zeker een spelertje via een webcam hebben 'verleid'.

(Novum) - Een 19-jarige jeugdtrainer van de Nijmeegse voetbalclub SV Hatert is opgepakt voor betrokkenheid bij een zedenzaak. Hij zou zeker één speler van een jeugdelftal via een webcam hebben 'verleid' door zich voor te doen als meisje. Er was geen sprake van fysiek contact. Dat is woensdag bekendgemaakt op een persconferentie.

Volgens politie en justitie had de verdachte e-mailcontact met zes spelers van 13 tot 15 jaar, maar wordt nog onderzocht of hij deze jongens ook via de webcam heeft benaderd. Burgemeester Thom de Graaf, die ook bij de persconferentie was, heeft de ouders van de zes woensdag ingelicht over de zaak.

De verdachte liet zijn slachtoffer zich voor de webcam uitkleden. Ook verleidde de man de jongen om te poseren voor de camera. De jeugdtrainer is volgens de regionale krant De Gelderlander al drie jaar als trainer actief voor de club, dit jaar trainde hij de C1. De man speelt ook zelf voor de club.

De verdachte werd twee weken geleden al opgepakt, maar het nieuws lekte woensdag pas, kort voor aanvang van een persconferentie over de zaak, uit. De politie bevestigde het nieuws kort daarop. Hij zit ook vast voor bezit van kinderporno. Bij een huiszoeking is zijn computer meegenomen. Die wordt door de politie onderzocht.

De politie kwam de 19-jarige man uit Heumen op het spoor nadat een man in Haarlem was aangehouden voor vergelijkbare praktijken. De jeugdtrainer zou contact hebben gehad met de verdachte uit Haarlem, maar van een netwerk zou geen sprake zijn.

Politie en justitie benadrukken dat er geen verband is met de zaak in Amsterdam. Daar speelt een grote misbruikzaak rondom een aantal kinderdagverblijven.

© novum

15-12-2010, 19:26


Nimmer zal een kind of een vrouw zich veilig voelen als de onwezens, genaamd mannen, nog op deze aardbodem ronddwarrelen met alle jarboel die zij verspreiden.

15-12-2010, 19:28
Ze schieten als paddestoelen uit de grond die pedofielen.
Je kinderen zitten op sport en buitenschoolse activiteiten om ze van de straat te houden en de criminaliteit maar daar is het zeker niet veilig wat moet je doen??? vraag ik me af...ze 24 uur thuis houden??? De scholen en kinderdagverblijven zijn ook niet bepaald veilig.....

15-12-2010, 19:36
idd dat bedoel ik
ik had het nog laatst met iemand over om mijn kinderen later op islamitische scouting te zetten, noway dat ik dat nog ga doen
ik dacht ook aan voetbal, uh nee, zwemmen alleen onder toezicht, dichtbij de kleintjes
en sport moet ik maar ergens een zaaltje zelf huren met andere geinteresseerden
school, ja, ik moet daar aan de bak zien te komen, zodat ik ze constant in de gaten kan houden, onverwachts
het wordt ons wel moeilijk gemaakt

ik ging net naar buiten en terug, ik hield mijn hart vast, ik denk elke keer als ik in de trappenhuis ben dat iemand zich verschuilt houdt achter de trap om 1 van de kids te ontvoeren of mij wat aan te doen
okeee, misschien overdreven, maar ik ben nu echt angstig

15-12-2010, 19:57


Is niet normaal meer.. Mijn kinderen wil ik dus echt niet naar een crèche brengen! Ik vertrouw de wereld niet echt..