Bekijk volle/desktop versie : VN stelt in Cancun in alle stilte een wereldregering voor



15-12-2010, 14:06
Terwijl een groot deel van de wereld door de gevestigde media werd bezig gehouden met de weinig spectaculaire, hoewel zeker zinvolle, onthullingen van Wiki-Leaks, vond in het Mexicaanse Cancun de jaarlijkse klimaattop van de Verenigde Naties plaats. Regeringsvertegenwoordigers uit heel de wereld waren verzameld in de subtropische badplaats om te proberen het eens te worden over draconische maatregelen tegen een probleem dat niet bestaat, maatregelen die in feite neerkomen op verhoogde belastingen op ons energieverbruik. Dit jaar is er echter meer beslist. Er zijn namelijk goed vermomde voorstellen gedaan voor het installeren van een wereldregering (the Secretariat) zonder dat de wereldburgers daar iets over te zeggen zullen hebben.

Dezelfde jaarlijkse decadente verzameling van ministers en staatshoofden, ambtenaren en pseudowetenschappers liep vorig jaar in Kopenhagen op niets uit omdat de weergoden de Deense hoofdstad precies in de dagen van de conferentie in onverwachte winterse koude dompelden. Daarom was er deze keer gekozen voor het warme Cancun. Maar ook hier leken de weergoden enkele statements te maken, want Cancun registreerde nachten met de laagste minimumtemperaturen ooit.

Door het falen van de klimaattop in 2009 en het modderfiguur dat de vele prominente gasten sloegen door tijdens een hevige sneeuwstorm over een opwarming van een halve graad Celsius te moeten spreken, vond de conferentie dit jaar low profile plaats. Ook de gestaag groeiende twijfel bij steeds meer media en beleidsmakers over de theorieën en modellen van het IPCC, en het Climategate-schandaal dat voor iedereen aantoonde op welke frauduleuze manier de mensen van het CRU hun hersenspinsels proberen te 'bewijzen', zorgden ervoor dat dit jaar nauwelijks prominenten hun vingers wilden branden aan het opwarmingsverhaal, dat als een nachtkaars lijkt uit te gaan.

De fraudeurs zijn ontmaskerd, de hele zwendel wordt - vooral in de Engelssprekende media - toenemend belachelijk gemaakt en vrijwel niemand gelooft nog dat de CO2-productie van de mens werkelijk een probleem is. Dit heeft de gang van Maurice Strong en Al Gore er echter niet van weerhouden om in Cancun enkele zeer zorgwekkende voorstellen te doen, die feitelijk neerkomen op het installeren van een dictatoriale wereldregering met verregaande bevoegdheden over de soevereine staten van deze planeet.

Wie nog gelooft dat de aandrijvers achter deze zwendel werkelijk het beste met de planeet voorhebben hoeft alleen maar even te kijken naar welke bedrijven straks financieel gaan profiteren van de plannen. Achter de horizon lonken namelijk biljoenen en nog eens biljoenen aan winsten op de handel in emissierechten, wanneer men er in slaagt de regeringen van de landen op Aarde te overtuigen dat de voorgestelde maatregelen toch echt wel noodzakelijk zijn. Men wil de bovengrens van de CO2-uitstoot verder verlagen om dan op Wall Street en in The City te kunnen handelen in de rechten op meer uitstoot.

Als handlangers in het smerige spel van Strong & Gore, in eendrachtige samenwerking met spoorwegingenieur Pachauri en oplichter Michael Mann vinden we bedrijven als Barclays Bank, ABN Amro Bank, BP (wie kent deze geweldige Britse milieuorganisatie niet?), Shell, Goldman Sachs, Moran Stanley, E.ON en anderen.

Als die namen u deels bekend voorkomen dan is dat vooral omdat al deze firma's tijdens de laatste jaren betrokken waren bij enkele van de grootste schandalen die de mensheid heeft mogen meemaken. De banken in het rijtje waren de belangrijkste betrokkenen bij de grootste bankroof ooit (later 'wereldwijde economische crisis' genoemd om ons wijs te maken dat wij daar allemaal voor verantwoordelijk zouden zijn), en van BP en Shell hebben we laatste jaren voornamelijk gehoord als het ging om hallucinante olielekken, corruptie en het ter dood veroordelen van zich verzettende stamhoofden.

Nu is het juist deze zelfde groep gangsters die onder het mom van het redden van de Aarde de regeringen wereldwijd probeert te overtuigen hun handeltje in CO2-emissierechten in de stijgers te zetten. Eens er een nieuwe bovengrens voor uitstoot is vastgesteld treedt het volgende bedenksel van het banken- en oliehandelarenkartel in werking: the Secretariat. Oftewel het Secretariaat.

U heeft er dan wel niets over gelezen in de altijd betrouwbare gevestigde media, maar er is echt wel meer besloten dan de lachwekkende overeenkomst de temperatuur op Aarde niet meer dan twee graden te laten stijgen.

De tekst die de medewerkers van de duistere VN-instellingen namelijk hebben voorgelegd is er een van 'transparante ondoordringbaarheid', zoals Lord Monckton het zo treffend uitdrukte. De doorsnee geïnteresseerde geeft het al snel op de onbegrijpelijke tekst door te worstelen, hoewel alles erin staat.

"Of eigenlijk staat er helemaal niets in," schreef Monckton vorige week. "Tenzij je het complexe, obscure jargon kunt ontcijferen. Het is de bedoeling dat de lezer er niets van begrijpt, maar dat we er later wel op gewezen kunnen worden dat we geen reden hebben om ons te beklagen over de beslissingen omdat alle besluiten toch steeds openbaar gemaakt zijn."

Met het Verdrag van Lissabon pasten de - voornamelijk Franse - ambtenaren dezelfde truc toe. Niemand had enig idee wat erin stond. Zo langzaamaan wordt echter duidelijk hoe met dit Verraad in de hand van de EU een totalitaire, dictatoriale staat gemaakt kan worden, waarin alle democratische principes een voor een aan de kant geschoven worden.

Wat kunnen we echter wel uit de toverformules van het UNFCCC destilleren?

Het volgende:

15-12-2010, 14:07


- De Westerse landen zullen de komende 10 jaar 100 miljard dollar in een niet nader genoemd fonds van de VN storten. Om het bedrag aan te passen aan een eventuele economische groei mogen de Westerse landen rekenen op een jaarlijkse afdracht van 1,5% van het BNP aan de VN. Dat is twee keer zoveel als de meeste Westerse landen de afgelopen 50 jaar hebben afgedragen aan de Derde Wereld in de vorm van ontwikkelingshulp (die ook gewoon zal blijven bestaan). We hoeven er geen tekeningetje bij te maken wat die extra afdrachten zullen betekenen voor de nu al zwaar onder de bankroof lijdende economieën in het Westen.

- De feitelijke installering van een wereldregering, het Secretariaat. Deze nieuwe instelling is feitelijk een wereldregering in de zin dat ze wereldwijd de volledige controle zal krijgen over honderden regionale, nationale, internationale en niet-gebonden administraties. Het secretariaat zal de enorme sommen van de bijdragen (belastingen!) van de landen ontvangen en 'toepassen' om de veronderstelde gevolgen van de opwarming van de planeet te bestrijden.

Deze administraties (honderden nieuwe organisaties, wereldwijd, die alleen verantwoording afleggen aan dit Secretariaat en aan geen enkele gekozen regering) zullen de macht en de reikwijdte van het Secretariaat enorm maken. Op dezelfde manier als waarop de EU haar dictatoriale macht uitbreidt middels het aanstellen van steeds meer - nooit gekozen - Commissarissen en de VS aan de andere kant van de oceaan hetzelfde doen met het aanstellen van de gehate 'Tsaren', zullen de gekozen bestuurders van de wereld de macht van het Secretariaat boven zich gaan ontwaren. De vele ondergeschikte VN-instellingen zullen erop toezien dat de oekazes en dictaten van het VN-politbureau zullen worden uitgevoerd door de ministers en parlementen wereldwijd. Veel van deze nieuwe VN-instellingen zijn vermomd als "ontwikkelingshulp" in de ontwikkelingslanden. Ze zullen echter centraal worden aangestuurd door het Secretariaat.

"Babylon, Byzantium, het Ottomaanse Rijk, de ongelooflijke administratie van de Nazi's en zelfs het enorme leger van 27.000 pennenlikkers dat de EU in dienst heeft zullen verbleken bij het wereldwijde administratieve apparaat dat het Secretariaat zal gaan aansturen. De kosten zijn uiteraard voor de hardwerkende belastingbetaler," zo stelt Lord Monckton.

En de macht van het Secretariaat zal ver reiken. Het zal de bevoegdheid hebben de landen te dwingen zich aan de (nauwelijks begrepen) verplichtingen van dit verdrag van Cancun te houden. Soevereine staten zullen worden gedwongen enorme hoeveelheden informatie over te maken aan de verschillende VN-instellingen. Het Secretariaat zal vervolgens aan de hand van de verkregen informatie bepalen wat de soevereine staten - met het verdrag van Cancun in de hand - wel en niet zullen kunnen doen.

Hoewel de machtsgreep van het Secretariaat niet van bij het begin duidelijk en voelbaar zal zijn, zal men - net als de EU dat heeft gedaan en nog doet - stap voor stap steeds verder gaan, zich steeds meet bevoegdheden toe-eigenen, en dat steeds doen op een manier alsof er geen alternatief is en de geboden oplossing het beste is en in het belang van iedereen.

Een half jaar geleden werd er een enorme paniek gecreëerd rondom de euro - een paniek die af en toe nog kortstondig van stal gehaald wordt - om de EU ook een enorme staatsschuld aan te smeren in de vorm van het EU-reddingspakket. Hoewel verboden door meerdere EU-verdragen kijken de burgers van de EU inmiddels tegen een gemeenschappelijke staatsschuld van 4,3 biljoen euro aan - zoveel zou namelijk nodig zijn om alle EU-landen met problemen uit de brand te helpen.

Wanneer we dat voegen bij de 9 biljoen die de VS inmiddels hebben uitgetrokken om hun banken te redden wordt langzaamaan duidelijk hoe groot de fraude van de banken en hun politieke loopjongens is.

Hoewel elke oplettende mens - en dat zijn er inmiddels heel veel - weet wat de banken hebben geflikt en hoe de hardwerkende belastingbetaler daar keihard voor opdraait, staan er hele legers klimaatalarmisten klaar om met open ogen in de volgende megafraude te trappen.

Die volgende megafraude werd al jaren geleden door tal van klokkenluiders en wakkere journalisten van de alternatieve media aangekondigd, maar is nu via het stillekes en in tovertaal opgestelde Verdrag van Cancun in een nieuwe fase beland - een verdrag waar overigens geen enkele keer het woord 'democratisch', 'verkiezing', 'referendum' of 'stemming' in voorkomt. Dat op zich is al een reden tot grote zorg.

Het enige wat er nog tussen u en een wereldcoup van de gangsters van het grootkapitaal staat zijn de regeringen van de landen van deze planeet die het verdrag in hun respectievelijke parlementen zullen moeten goed- of afkeuren.

En hoewel er nu onder onze corrupte en incompetente politici weinig animo is om dure maatregelen tegen het sprookje van Al Gore en Michael Mann te nemen, zullen de lobbyisten de komende maanden in hun beste maatpakken vele tienduizenden bezoekjes brengen aan 'volksvertegenwoordigers' wereldwijd, om met een donatie hier en een platte steekpenning daar, met het vergeven van lucratieve commissariaten in de Raden van Bestuur van de betrokken bedrijven en soms ook met keiharde dreigementen ervoor zorgen dat voldoende parlementariërs en ministers het 'juiste' besluit nemen.

Hoe is dit allemaal mogelijk?

Dit is mogelijk doordat een club pseudowetenschappers een sprookje over een door toedoen van de mens opwarmende planeet in elkaar heeft gedraaid, een sprookje dat door de medeplichtige hoeren van de gevestigde media op gewiekste wijze verkocht is aan hele volksstammen bange burgers die met open ogen weigeren te zien hoe ze voor de zoveelste keer in de maling worden genomen.

Het is nog niet te laat. Gelukkig is het sprookje over de opwarming van de aarde inmiddels overtuigend van tafel geveegd. De koudste week in Europa sinds 1772 zal daar zeker bij geholpen hebben. Maar de strijd is nog lang niet gewonnen. Het is bijna rust en net voor de wakkere burger dacht met een gerust hart de kleedkamer te kunnen opzoeken hebben de alarmisten in Cancun een doelpunt gemaakt dat hard aankomt.

Zullen de rede en het gezond verstand de bordjes in de tweede helft gelijk kunnen trekken? Of zullen de blinde supporters van de tegenpartij de beslissende factor blijken te zijn en voor een onterecht winnaar zorgen.

Indien dat laatste het geval is, is een wereldregering een feit.
Bron

15-12-2010, 14:10
Zonnewind.

15-12-2010, 14:17

Citaat door A.de.Flater:
Terwijl een groot deel van de wereld door de gevestigde media werd bezig gehouden met de weinig spectaculaire, hoewel zeker zinvolle, onthullingen van Wiki-Leaks, vond in het Mexicaanse Cancun de jaarlijkse klimaattop van de Verenigde Naties plaats. Regeringsvertegenwoordigers uit heel de wereld waren verzameld in de subtropische badplaats om te proberen het eens te worden over draconische maatregelen tegen een probleem dat niet bestaat, maatregelen die in feite neerkomen op verhoogde belastingen op ons energieverbruik.


En daar hield ik op met lezen. Al die stoffen in de lucht zijn meetbaar en veroorzaken kankers en andere niet fraaie ziektes. Dus zelfs als je niet in klimaat geloofd kan je niet om de waarheid heen en dat is dat het vervuilen van de lucht slecht is.
Als iemand al zo dom is om dat te ontkennen, kan de rest van de tekst niet veel wijzer zijn.

15-12-2010, 14:19



Citaat door Sue_Sylvester:
Zonnewind.

Is lekker makkelijk om te blijven lagen om zo niet op de inhoud in te hoeven gaan

15-12-2010, 14:25

Citaat door Petrus:
En daar hield ik op met lezen. Al die stoffen in de lucht zijn meetbaar en veroorzaken kankers en andere niet fraaie ziektes. Dus zelfs als je niet in klimaat geloofd kan je niet om de waarheid heen en dat is dat het vervuilen van de lucht slecht is.
Als iemand al zo dom is om dat te ontkennen, kan de rest van de tekst niet veel wijzer zijn.

ben het met je eens dat er wel een probleem is maar er word zo goed als niet naar werkelijke oplossingen gekeken die ook nog goed zijn voor de werkgelegenheid en armoede bestrijding over de hele wereld. Denk aan groene energie, blouwen energie en reductie van fossiele (atoom energie is ook fossiele en eindig) brandstoffen!!!

Misschien toch maar ff verder lezen met dat in je achterhoofd?!

15-12-2010, 15:09
De geschiedenis van The World Conspiracy.pdf

15-12-2010, 15:10
Zonnewind.be

Een samenzweringstheorie. De zoveelste

15-12-2010, 15:12


Ondertussen... in de echte mensen wereld.

15-12-2010, 15:18
Ik had ruim een jaar geleden een discussie met Mourri die er van overtuigd was (en waarschijnlijk IS) dat de Amerikaanse overheid een groot plan heeft om de hele wereld over te nemen en de "Amero" het nieuwe betaalmiddel te maken. Dat is nu anderhalf jaar geleden ofzo.