jeama
10-09-2004, 10:01
ik ben jaren geleden een recept kwijt geraakt, en nu ben ik er echt weer naar op zoek, het gaat om het volgende ik zal het proberen uit te leggen hoe het gemaakt wordt, mischien dat dan iemand het weet.
volgens mij heet het el gasch gasch
je maakt het met bloem, eieren en de rest ben ik dus vergeten
je maakt er een soepele deeg van en haal het door een spagetti apparaat. pak een lange sliert ( zeker 5 cm breed, 50 cm lang) pak het met een hand en je bakt het in olie, tijdens het bakken leg je steeds een stukje deeg in olie terwijl je de rest met je hand vast hebt. met de vork leg je de laagjes op elkaar. aan het eind heb je een mooie vierkantje die erg lijkt op bladerdeeg en die je dan in honing dompelt.
het is verrukkelijk en ik ben er echt dol op vooral in de ramadan is het echt lekker. maar ik ben de ingredienten vergeten snik
wie o wie kent dit ook en wil mij als nog het recept geven. ik weet wel hoe je het maakt maar niet meer wat er in gaat.
volgens mij heet het el gasch gasch
je maakt het met bloem, eieren en de rest ben ik dus vergeten
je maakt er een soepele deeg van en haal het door een spagetti apparaat. pak een lange sliert ( zeker 5 cm breed, 50 cm lang) pak het met een hand en je bakt het in olie, tijdens het bakken leg je steeds een stukje deeg in olie terwijl je de rest met je hand vast hebt. met de vork leg je de laagjes op elkaar. aan het eind heb je een mooie vierkantje die erg lijkt op bladerdeeg en die je dan in honing dompelt.
het is verrukkelijk en ik ben er echt dol op vooral in de ramadan is het echt lekker. maar ik ben de ingredienten vergeten snik
wie o wie kent dit ook en wil mij als nog het recept geven. ik weet wel hoe je het maakt maar niet meer wat er in gaat.