Bekijk volle/desktop versie : oplichters Zoon Madoff pleegt zelfmoord.



11-12-2010, 18:23
De oudste zoon van de veroordeelde Amerikaanse oplichter Bernard Madoff is zaterdag dood teruggevonden in zijn appartement in New York. Hij heeft zelfmoord gepleegd, zo hebben Amerikaanse media zaterdag bericht.

"Mark Madoff beroofde zich van het leven. Dit is een verschrikkelijke en onnodige tragedie", zo citeerde de krant The New York Times Martin Flumenbaum, de advocaat van Mark Madoff.

De 45-jarige Mark Madoff werd aangetroffen door zijn schoonvader. Hij zou zich volgens politiebronnen opgehangen hebben aan een leiband die hij had vastgehecht aan een leiding tegen het plafond. Volgens de krant The New York Post bevond het twee jaar oude zoontje van Mark Madoff zich eveneens in het appartement. De vrouw en de andere zoon des huizes verbleven op dat moment in Florida.

Het is precies twee jaar geleden dat zijn vader werd gearresteerd in de grootste fraudezaak uit de Amerikaanse geschiedenis. Hij werd vorig jaar veroordeeld tot 150 jaar celstraf. Mark en zijn broer Andrew werkten voor het bedrijf van hun vader en ook naar hen is onderzoek verricht, maar de twee broers zijn nooit in beschuldiging gesteld. (belga/mvdb)

http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1194469/2010/12/11/Zoon-van-Madoff-pleegt-zelfmoord.dhtml

11-12-2010, 18:31


Ik durf te beweren dat de titel niet klopt.
'pleegt' moet zijn 'plegen'


11-12-2010, 18:46

Citaat door Sammy85:
Nee hoor.


O nee?.

'oplichters' is toevallig wel meervoud ...