Bekijk volle/desktop versie : De VersiertactiekenPagina's : [1] 2 3 4 5 6

09-12-2010, 23:11
De Versiertactieken

Eerst een opmerking vooraf, het staat niet 100% garant dat deze versiertactieken succes zullen hebben, ze dienen met de nodige voorzichtigheid beschouwd te worden.
Houd hier dus rekening mee. Buiten versiertactieken zijn hier ook enkele 'tactieken' gegeven welke men beslist niet moet volgen, als laatste staan ter vermaeck nog enkele vermeldenswaardige mogelijke openingszinnen vermeld.

Gulden regel: Versiertactieken zijn net als bier. Onmisbaar, maar hanteer ze met mate.

1e punt: Het uiterlijk.

Het keyword voor uiterlijk is : verzorgd
Men hoeft niet per defenitie een afgetraind fitness-lijf te hebben. Veel vrouwen voelen zich onzeker met zo'n vriend en zullen snel jaloers worden hetgeen irritant is.
Maar het verspreiden van een onwelriekend odeur, het haar in een warrige bos dragen boven een 3 dagen baardje of het dragen van felgekleurde kleding met o'lilly motiefjes wordt doorgaans niet op prijs gesteld.
Merkkleding hoeft niet, meisjes die dit als vereiste op hun lijstje hebben staan, wilt u niet eens leren kennen.

2e punt: Het gedrag.

Dat u geen rare dingen moet doen in het bijzijn van een dame is triviale informatie, natuurlijk doet u normaal.

Heel belangrijk is dat men tijdens het versieren zoveel mogelijk zichzelf blijft, dit omdat het dragen van een 'masker' wel enige tijd is vol te houden, maar niet eeuwig. En het idee dat het meisje verliefd is op een masker i.p.v. jouw werkelijke 'ik' is niet erg leuk.
Verder is het ook oppassen geblazen met wat voor masker men aanneemt, sommige 'leugentjes' zijn nl makkelijk te controleren (bv: foto van iemand anders opsturen tijdens de chat, en vervolgens een afspraakje maken), en erg pijnlijk als ze achterhaalt worden.

Converseren

Als u in gesprek bent met een vrouw, kijk haar dan afwisselend aan en schuin langs haar. Bestudeer in geen geval haar vormen gedurende de conversatie, want dat zal ze zeker opmerken en dat is bepaald niet positief!
Af en toe de ogen neerslaan is echter aan te raden, dat impliceert verlegenheid en dat vinden dames leuk.

Wat zeer belangrijk is, is dat men een vrouw laat uitpraten, val haar dus niet in de rede en luister naar wat ze te zeggen heeft. Zo komt men in ieder geval geinterresseerd over.
Vermijd ten alle tijden het spiegelgedrag, dat wil zeggen dat u in alles wat de vrouw te zeggen heeft, een vergelijkbare situatie kan plaatsen, dit zogenaamde 'ja, dat had ik nou ook laatst'-gedrag is namelijk nogal ongeloofwaardig.

Wanneer u over uzelf praat, wees dan bescheiden en laat een vrouw zelf achter uw prestaties komen.
Als u bijvoorbeeld 'Prof dr' voor uw naam hebt staan, begin daar dan niet zelf over. Het maakt veel meer indruk op een vrouw als ze zelf achter een dergelijk wapenfeit komt doordat u uw doctorsbul 'per ongeluk' op uw bureau liet slingeren.

Probeer een beetje de 'vervelende stiltes' te vermijden. Voor als het mocht stilvallen, probeer u dan van te voren enigzins in te dekken met mogelijke gespreksonderwerpen (11 september, de vakantie, rijbewijs). Let wel, doe dit van te voren, als u in the heat of the moment snel met een gespreksonderwerp probeert te komen kunnen er nog wel eens domme onderwerpen uit uw mond komen rollen.

Lichaamstaal

Let tijdens een gesprek ook op lichaamstaal.

Als ze de volgende dingen doet gedurende de conversatie dan zit u goed:

1 - Zo nu en dan haar hand door haar haar haalt, waarbij de hals zichtbaar wordt
2 - Ze voorovergebogen in uw richting zit
3 - Ze met haar benen over elkaar zit, met de voet in uw richting
4 - Haar pupillen groot zijn in een niet te donkere omgeving (lastig te zien alleen)
5 - Ze u langer dan 3 seconden in stilte aan kan kijken
6 - Ze u af en toe aanraakt (met name op de knie of elleboog)


U bent zeker uw tijd aan het verdoen als ze:

1 - Met haar benen over elkaar zit, met haar achterste in uw richting
2 - Ze u amper aankijkt
3 - Haar pupillen klein zijn in een toch vrij donkere omgeving (lastig te zien)
4 - Ze met de benen gestrekt en met de armen over elkaar zit

3e punt: Humor

Humor is zeer belangrijk, echter het dient met mate te worden toegepast.

Gemene humor is in het versierspel niet toegestaan.
Geen vrouw zal lachen om een grap als: 'hoe heet de vagina van een vrouw met HIV? Een Kut-kut'. Probeer dus grappen over gehandicapten, ziekten of andere onfortuinlijken te vermijden ook al pleegt u nog wel eens hierom te lachen samen met uw vrienden.
Wat ook af te raden is, is teveel humor, vrouwen vinden humor erg belangrijk. Maar het tegenovergestelde, serieus zijn, is ook van belang.

Wat voor 'n humor is dan wel toegestaan?
Zo'n beetje alles is wel toegestaan eigenlijk behalve natuurlijk de duidelijk verboden gebieden zoals racisme, zelfs seksueel getinte grappen (wat moet je doen als je vriendin begint te roken? Glijmiddel gebruiken) kunnen wel, mits ze niet te pornografisch zijn. Zorg er wel voor dat het thema van uw humor een beetje varieert.

Als u om uw eigen grapje lacht, doe dat dan niet te overdreven en check eerst of zij wel lacht.
In het geval dat een grap niet in goede aarde valt, met andere woorden. Zij lacht er niet om, is het heel belangrijk dat u niet zelf gaat lachen. Dat is een afknapper van wereldformaat!
In zo'n geval kunt u het beste zo handelen: Geef met (al dan niet gespeelde) schaamte toe dat u uzelf wel een beetje belachelijk maakte met zo'n grapje waar niemand om lacht.

4e punt: Attentheid

Een ander belangrijk punt is attentheid.

Dit houdt in dat u redelijk goede manieren toont tijdens een date. Haar eerst laten zitten, stoel aanschuiven voor haar, voor haar de deur openhouden, zijn misschien zo op het eerste gezicht kleine onbelangrijke attenties, maar vrouwen zijn hier erg gevoelig voor.

Ook houdt dit in dat u uw gassen zoals winden en boeren niet in haar bijzijn moet lozen. Doe dit nooit! ga ook niet in uw navel of neus zitten pulken op het strand en flos uw gebit niet met uw nagels!!

Ook vermeldenswaardig: Geef haar af en toe een klein cadeautje of complimentje maar overdrijf dit beslist niet.

Tenzij u een neus heeft voor vrouwen die extra liefde nodig hebben is het af te raden om de vrouw van uw keuze te overladen met complimenten en cadeau's.
Daarmee maakt u uzelf namelijk meestal verdacht. Vrouwen zien een man die zoiets doet namelijk algauw als een player en de meeste vrouwen hebben ook eergevoel en zullen u dan dumpen.
Ook komt het overladen met complimenten en cadeau's bij een vrouw snel over als omkoping, iemand die zoiets voor mij doet heeft vast iets voor mij te verbergen denkt ze dan, of ze denkt dat u haar met cadeau's probeert te 'kopen', en als een vrouw dat denkt kunt u ook al wel snel uw biezen pakken.

Wanneer u haar in ieder geval een cadeautje moet geven is op haar verjaardag, het is heel belangrijk dat u die onthoudt.

5e punt: Gevoeligheid

Ga niet meteen uw hele hebben en houden op straat leggen maar durf uzelf open te stellen.
Wij mannen zijn vaak binnenvetters, en dat is nou net datgene waar dames een hekel aan hebben. Die willen over 'gevoelens' praten, dat is o.a. te merken aan de voorliefde van veel dames voor gedichten.

Nu hoeft u niet bang te zijn dat u aan de dichterij moet, maar een beetje vertellen wat u zoals bezighoudt is al meer dan voldoende.

Let wel: Ook de gevoelens dienen met mate te worden toegepast want door teveel gevoelens bloot te leggen komt u over als een dreinerige miet, en dat is niet de bedoeling en evenmin wenselijk.

09-12-2010, 23:14


wauuuww teveel om te lezen en dat voor m.nl.
no thanks.

xx

09-12-2010, 23:16
ben je stiekem een vrouw? Haha beautiful

09-12-2010, 23:18

Citaat door 0ngekend:
wauuuww teveel om te lezen en dat voor m.nl.
no thanks.

xx

het is moeite waard

09-12-2010, 23:18


Gulden regel: Versiertactieken zijn net als bier; Haram, hou je er verre van..

09-12-2010, 23:18
Kijk ik zal het afprinten en morgen lezen.
Oke?

09-12-2010, 23:20

Citaat door liefhebber_:
ben je stiekem een vrouw? Haha beautiful

ik ben een man alala liefhebber, hahaha hoe kom je daar bij

09-12-2010, 23:23

Citaat door AMIN_LOUJDI:
ik ben een man alala liefhebber, hahaha hoe kom je daar bij

Omdat ik denk dat dit een stuk beter gaat werken bij de dames dan:
Hee SCHaatje geef me je nummertje dan

09-12-2010, 23:26
Dingen die u beslist moet laten:

Behalve goede versiertactieken, bestaan er ook hele verkeerde, te weten:

1 - Hard to get spelen

Hard to get spelen is het expres proberen de ander te laten denken dat u niet zo gemakkelijk te versieren bent. U doet dan ongeinterresseerd en afstandelijk.
Nooit doen, degene die deze versiertactiek heeft verzonnen hebben ze zeker in de psychiatrische kliniek laten opnemen! Dit is met stip de allerslechtste methode.

Buiten het feit dat het onduidelijkheid kweekt, de dame onzekerder maakt over uw gevoelens jegens haar en ze niet zit te wachten op een blauwtje, kan het hard to get spelen ook heel goed ervoor zorgen dat ze een hekel aan u krijgt gezien uw ongezellige houding.
Dus hard to get kweekt enkel en alleen maar afstand en dat is nu juist niet datgene wat er moet gebeuren.

2 - Wees niet te plakkerig

Het andere uiterste is natuurlijk teveel aan haar hangen. Dit wekt irritatie op.
Ook moet men een vrouw vrij laten in haar doen en laten, nooit maar dan ook echt nooit haar het contact met vrienden verbieden. Behalve dat u dan wel eens bij uzelf te rade zou moeten gaan zal ze (terecht) gillend bij u wegrennen.

Het is normaal om over mannelijke vrienden van haar kant eens een vraag te stellen, maar doe dit niet te vaak. 1 keer is genoeg.

3 - Vragen naar de bekende weg

Niet botweg gaan vragen: 'heb je een vriend?'
Deze vraag kweekt bij haar zo een ongemakkelijk gevoel, hij is wel toegestaan indien het onderwerp van de conversatie uw ware intenties met die vraag verbergt.
Stelt u deze vraag bijvoorbeeld in een gesprek over de liefde, dan ie hij al een stuk minder 'verdacht'.

Ook kunt u proberen om op een wat gluiperigere methode deze info te achterhalen, bijvoorbeeld als de conversatie gaat over uit huis gaan, te zeggen: 'Iemand met een partner heeft het natuurlijk wel gemakkelijker'. de kans is groot dat ze dan haar burgelijke staat aan u verraad.

4 - Teveel alcoholische versnaperingen soldaat maken.

Kortom: teveel zuipen. Een beetje drank om uzelf moed in te drinken is soms aan te raden, echter als u teveel op heeft kunt u heel irritant worden voor uw omgeving en dronken mannen hebbet dezelfde sexuele uitwerking op een vrouw als dat een beschimmeld aangevreten hondekadaver dat heeft.
Ook moet u serieus met de mogelijkheid rekening houden dat u over uw nek moet gaan. En de wet van Murphy zegt dat u dat dan zeker over haar zult doen.

5 - Overstelpen met cadeautjes en drankjes.

Het is al eens eerder gezegd, maar als u dit doet kunt u er prat op gaan dat ze al uw drankjes en cadeautjes dankbaar zal aannemen om vervolgens 'doei, je bent erg aardig' te zeggen.

09-12-2010, 23:27
Wel mooi beschreven, maar je moet gewoon jezelf zijn en dan kom je heel ver. Als je dit als handleiding gaat gebruiken ben je daarlijk in gedachte aan 't denken wat je nou wel of niet hoort te doen en dan ben je afgeleidt.

Iedereen heeft wel bepaalde trekjes dat een ander liever niet ziet of iemand dat teveel babbelt, maar als je iemand echt mag dan zal dat jou niet hinderen.

09-12-2010, 23:37

Citaat door liefhebber_:
Omdat ik denk dat dit een stuk beter gaat werken bij de dames dan:
Hee SCHaatje geef me je nummertje dan

hahaha kan ook

09-12-2010, 23:41

Citaat door AMIN_LOUJDI:
hahaha kan ookJammer dat mensen het wel lezen maar niet doen.
Maar ach ja. Het leven is hard

09-12-2010, 23:42Citaat door Misz_Eendje:
Wel mooi beschreven, maar je moet gewoon jezelf zijn en dan kom je heel ver. Als je dit als handleiding gaat gebruiken ben je daarlijk in gedachte aan 't denken wat je nou wel of niet hoort te doen en dan ben je afgeleidt.

Iedereen heeft wel bepaalde trekjes dat een ander liever niet ziet of iemand dat teveel babbelt, maar als je iemand echt mag dan zal dat jou niet hinderen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat als een vrouw iemand wel ziet zitten, ze feromonen afscheidt. Deze organische stofjes fungeren als lokmiddel, vrouwelijke feromonen hebben bij een man een lustopwekkend effect.

09-12-2010, 23:50
Dit klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar als u een relatie wilt met een dame doet u er goed aan om beslist niet eerst een goede vriendschap met haar op te bouwen.

Vrouwen kunnen mannen o.a. op de volgende twee manieren zien:
a]- De goede manier, namelijk als vriendje.
b]- De verkeerde manier, namelijk als praatvriend.

Als u wordt gezien als praatvriend is het erg moeilijk om van dat stigma af te komen vanwege het volgende: Een vrouw wil haar vriendschap met u niet op het spel zetten door iets amoreus met u te beginnen.

Buiten dat, is het praatvriendje zijn natuurlijk een erg ondankbare en vervelende rol. Denk maar eens is, ze begint met u over 'een leuke jongen' die ze heeft gezien in de disco gisternacht, waar ze mee heeft afgesproken.

09-12-2010, 23:52
Ooooh hier hang je dus uit... Vandaar dat wij zo goed bij elkaar passen.. Jij bent gewoon een pro in versieren

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6